Yllätysviestejä Pohjantähdestä

”Olemme vastaanottaneet ilmoituksen tapahtuneesta liikennevahingosta, jossa ajoneuvonne on ollut osallisena. Pyydämme täyttämään vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähden kautta.”

Ai miksi? Kun omaan autoon ei tullut mitään? Ja eikös se toinen osapuoli selvitä asian, jos haluaa hakea korvauksia omasta autostaan?

Jos yllätysviesti osuu kohdallesi, niin siihen on syy ja selvitykselle tarve. Vahinkoilmoituspyyntö ei ole syytös, vaan kysely asian selvittämiseksi, jotta tiedämme, olemmeko korvausvelvollisia vai emme. Vahinkoilmoituspyyntöön vastaamalla huolehdit omasta oikeudestasi korvauksiin sekä vahingottomien vuosien tuomiin bonuksiin. Niin ne bonukset – nehän siis laskevat vasta korvauksen maksun jälkeen, joten voit palauttaa vahinkoilmoituksen huoletta. Eivätkä bonukset laske vielä silloinkaan, jos satut olemaan Tähtikuljettaja. Tähtikuljettajalle tarjoamme ensimmäisen erehdyksen ilman bonusmenetystä.

Vahinkoilmoituksen täyttämättä jättäminen on se huonompi vaihtoehto – silloin emme tiedä, mitä vahinkopaikalla on sinun näkökulmastasi katsottuna tapahtunut ja jäämme toisen osapuolen kertoman varaan. Liikennevahingosta korvauspäätös on tehtävä niillä tiedoilla, mitä on saatu, joten tässä vaiheessa oma kertomus on hyvä olla mukana.

Entäs se toinen auto? Palauttamalla vahinkoilmoituksen voit siirtää huolesi meille ja ohjata sen toisenkin osapuolen yhteydenotot Pohjantähteen. Olemme myös vakuutusmaksujesi vartioita, joten huolehdimme, että et joudu maksamaan vahingosta ylimääräistä tai maksamaan vahingosta, josta et ole korvausvelvollinen. Palauttamalla vahinkoilmoituksen olet oman osuutesi tehnyt, ja hoidamme asian siitä eteenpäin.