Lomakkeet ja ilmoitukset

Verkkolomakkeet

Tulostettavat lomakkeet

Tulostettavat lomakkeet ovat pdf-muodossa. Voit täyttää ja tulostaa ne omalla tietokoneellasi ja lähettää Pohjantähteen. Lähetä lomakkeet ilman postimaksua käyttämällä vastauslähetysosoitetta:

POHJANTÄHTI
Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Pääkonttori

Info: 000
Tunnus: 5001665
00003 VASTAUSLÄHETYS

Apuvälineitä työturvallisuusvaatimusten täyttämiseen

Palkkailmoitukset

Palkkailmoitukseen on täydennettävä asiakkaan nimi, vakuutuksen numero ja vakuutuskausi, yrityksen omistusuhdetiedot sekä palkat työnlaaduittain. Muista myös allekirjoitus.

Huolellisesti täytetty palkkailmoitus nopeuttaa aina käsittelyä ja lopullisen vakuutusmaksun laskentaa. Tarkempia ohjeita palkkailmoituksen täyttämiseen löydät palkkailmoituksen täyttöohjeesta.

Mikäli tarvitsemme lisätietoja, otamme yhteyttä. Muistathan laittaa palkkailmoitukseen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa. Lisätietoja palkkailmoituksista saat soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma-pe klo 8-20).

Huom. jos et pysty täyttämään lomakkeita, muuta Adobe Readerin (9-versio) asetuksia seuraavasti:

Valitse Muokkaa (Edit) – Oletusarvot (Preferences) ja sieltä kohta Dokumentit (Documents). Valitse sitten PDF/A-näkymätila (PDF/A View Mode) -kohtaan kentän ”Tarkastele dokumentteja PDF/A-tilassa” (View documents in PDF/A mode) arvoksi ”Ei koskaan” (Never) ja klikkaa OK.