Matkavakuutus

Matkavakuutus varmistaa huolettoman matkustamisen.

Matkavakuutus varmistaa vaivattoman matkailun

Matkustatko paljon? Varmista selustasi matkalla! Matkavakuutus auttaa, jos matkustaessa sattuu jotain odottamatonta. Vieraassa paikassa sairastuminen tai muut ikävät yllätykset kun saattavat pahimmassa tapauksessa pilata koko reissun.

Jatkuva matkavakuutus on siitä kätevä, että se on aina voimassa – oletpa sitten himoreissaaja tai satunnainen matkailija. Kun kerran hoidat jatkuvan matkavakuutuksen kuntoon, ei sinun ei tarvitse enää muistaa asiaa jokaisen matkan kohdalla erikseen.

Pohjantähtiturvan jatkuvaan matkavakuutukseen kuuluvat matkustajavakuutus ja matkatavaravakuutus. Matkavakuutus myydään osana Pohjantähtiturva-kotivakuutusta

OTA YHTEYTTÄ!

Mitä hyötyä on matkustajavakuutuksesta?

Matkustajavakuutus korvaa

  • matkalla sattuneesta tapaturmasta tai sairaudesta aiheutuneita hoitokuluja
  • matkan peruuntumisesta aiheutuneita kuluja
  • matkan keskeytymisestä aiheutuneita kuluja
  • matkalta myöhästymisestä aiheutuneita kuluja
  • matkan odottamisesta aiheutuneita kuluja

Matkustajavakuutuksen voit ottaa 7 vuorokauden ikäisestä lapsesta asti. Matkustajavakuutus on henkilökohtainen ja se on otettava jokaiselle perheenjäsenelle erikseen.

Kun käyt matkustaessasi esimerkiksi lääkärin luona, voit näyttää Pohjantähdeltä saamaasi matkavakuutuskorttia. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia ollenkaan matkalla annetun hoidon kustannuksista, vaan hoidon antaja voi laskuttaa suoraan Pohjantähteä.

Matkustajavakuutusta on mahdollista täydentää tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Tapaturmavakuutuksella varaudut ansionmenetykseen, pysyvään haittaan sekä kuolemaan.

Huomioithan, että Pohjantähden matkustajavakuutus ei ole voimassa maissa tai alueilla, joihin matkustamista Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään. Vakuutus on voimassa 14 vuorokauden ajan sotatoimien tai poikkeustilan alkamisesta, kun olet ollut alueella ennen sota- tai poikkeustilan alkamista, mutta et itse osallistu kyseiseen toimintaan.

Ajankohtaisen turvallisuustilanteen kohdemaassasi voit tarkistaa Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteista.

Mitä matkatavaravakuutus korvaa?

Matkatavaravakuutus korvaa

  • tulipalon, rikoksen ja rikkoutumisen matkatavaroillesi aiheuttamia vahinkoja
  • hotellin, matkanjärjestäjän tai kuljetusyrityksen haltuun luovuttamasi matkatavaran katoamisen
  • matkatavaran etsimisestä ja noutamisesta aiheutuneita kuluja enintään 200 euroa

Matkatavaraksi lasketaan matkalle mukaan ottamasi ja matkalla hankkimasi henkilökohtainen omaisuus, kuten vaatteet, elektroniikka, kosmetiikka, passi sekä matkaliput. Raha ja arvopaperit kuuluvat mukaan matkatavaravakuutukseen 510 euroon saakka.

Matkatavaravakuutus on voimassa sekä Suomessa että ulkomailla. Voit valita matkatavaroillesi haluamasi vakuutusmäärän ja omavastuun.

Lisätietoa Pohjantähden matkavakuutuksesta saat Pohjantähtiturva-tuoteselosteesta. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään konttoriimme tai asiakaspalveluumme osoitteeseen palvelu@pohjantahti.fi tai numeroon 020 763 4010 (ma-pe klo 8-20).

Katso myös:
Blogi: Tapahtui Rivieralla
Ulkoasiainministeriö suosittelee matkavakuutuksen ottamista