Kotivakuutus

Kotivakuutus suojaa kiinteistön lisäksi myös muuta omaisuutta, kuten irtaimistoa.

Kotivakuutus antaa turvaa omalle kodille ja omaisuudelle

Pohjantähden kotivakuutus Pohjantähtiturva ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan yksityiskohtaisempi ja täsmällisempi tapa vakuuttaa. Ennalta arvaamattomat tapahtumat, kuten tulipalot, putkivuodot ja rikokset voivat uhata kotiasi ja omaisuuttasi. Pohjantähden kotivakuutuksella vakuutat joustavasti tontit, rakennukset, huoneistot sekä irtaimiston.

Kotivakuutus tehdään Pohjantähdessä aina sinun mittojesi mukaiseksi. Määrität itse vakuutuksesi kattavuuden sekä omavastuusummat vakuutuskohteittain. Voit valita kotivakuutukseesi myös ehdollisen omavastuun, jolloin omavastuuta ei vähennetä lainkaan vahingon määrän ylittäessa sovitun omavastuurajan. Kotivakuutuksen hinta määräytyy valitsemasi turvan kattavuuden ja omavastuiden mukaan – et siis maksa turhasta vaan vain valitsemastasi turvasta.

Pohjantähtiturva-kotivakuutukseesi voi liittää vakuutuksia myös itsellesi, perheellesi ja yrityksellesi. Kätevästi samalla kertaa!

OTA YHTEYTTÄ

Milloin kannattaa ottaa kotivakuutus?

Vakuutus tuo turvaa omalle tai vuokrakodille sekä kodin irtaimistolle eli omille tavaroille ja huonekaluille. Kotivakuutus on mahdollista ottaa myös asunnolle, jossa et itse asu kuten sijoitusasunnolle.

Vuokranantajat vaativat nykyisin lähes poikkeuksetta, että vuokralaisella on laaja kotivakuutus vastuuosineen. Vaikka vuokranantaja ei vakuutusta vaatisikaan, on kotivakuutus hyvä ottaa omaisuuden kuten huonekalujen ja elektroniikan turvaksi.

Mitä kotivakuutus korvaa?

Vakuutus korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vakuutetulle omaisuudellesi aiheutuneita vahinkoja.

Omaisuudellesi voidaan tehdä juuri sinun tarpeidesi mukainen vakuutusturva, joka voi olla erilainen jokaisella vakuuttamallasi kohteella. Et joudu maksamaan turhasta, sillä valitset itse, mitkä riskit haluat vakuuttaa. Ainoastaan tulipaloriski on perusturvasi vuoksi pakollinen valinta.

Pohjantähdessä kotivakuutukseen valittavissa olevia riskejä ovat: tulipalo, sähköilmiö, rikos, putkivuoto, luonnonilmiö, jyrsijä ja hyönteinen sekä rikkoutuminen. Lisäksi jokainen Pohjantähtiturva-kotivakuutus sisältää automaattisesti bittiturvan.

Lue lisää kodin ja omaisuuden vakuutuksista Pohjantähtiturva-tuoteselosteesta.

Miksi Pohjantähtiturva-kotivakuutus?

  • Voit hoitaa kaikki vakuutusasiasi helposti ja vaivattomasti oman yhteyshenkilösi kanssa.
  • Keskittämällä vakuutuksesi Pohjantähteen saat keskittämisetuja, jotka vahvistetaan vuosittain.
  • Voit valita haluamasi omavastuun kaikkiin Pohjantähtiturvan vakuutuksiisi.Tiesithän, että voit valita myös ehdollisen omavastuun? Tällöin omavastuuta ei vähennetä sinulta lainkaan, jos vahingon määrä ylittää omavastuurajan.
  • Maksamalla vakuutusmaksusi yhdessä erässä saat 2,5 %:n alennuksen. Voit kuitenkin halutessasi jakaa vakuutusmaksusi jopa 12 maksuerään vakuutusmaksusi suuruudesta riippuen.
  • Pohjantähtibonus palkitsee huolellisuutesi. Uutena asiakkaanamme saat aina vähintään 12 prosentin lähtöbonuksen, joka kasvaa vahingottomien vuosien myötä ja alentaa vakuutusmaksujasi jopa 30 %. Bonuksen kertymiseen vaikuttavat sinulle korvatut vahingot. Bonus ei koske henkilövakuutuksia eikä lemmikki- ja hevosvakuutuksia.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai asiakaspalvelustamme numerosta 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).