Henkilövakuutukset

henkilövakuutukset

Henkilövakuutukset tuovat turvaa perheellesi

Pohjantähden henkilövakuutuksilla täydennät lakisääteisten vakuutusten antamaa turvaa. Henkilövakuutuksilla varmistat taloudellisen turvan perheellesi, saat laadukasta palvelua ja voit itse valita hoitopaikkasi. Räätälöimme aina vakuutusturvasi vastaamaan todellisia tarpeitasi.  Henkilövakuutukset myydään osana Pohjantähtiturva-kotivakuutusta

OTA YHTEYTTÄ!

Kun sairastut tai sinulle sattuu tapaturma, haluat nopeasti hoitoa. Tarjoamme sinulle helpomman ja nopeamman tavan asioida lääkärissä ja saada terveyteen liittyvät lääkärikäyntisi ja korvausasiasi hoidettua saman tien. Lue lisää suoralaskutuspalvelustamme.

Pohjantähden henkilövakuutukset ovat paras valinta

Pohjantähtiturva mahdollistaa henkilövakuutuksesi sisällön ja laajuuden räätälöinnin yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Henkilövakuutuksiimme kuuluvat:

Lisäksi meiltä saat myös talkooväen tapaturmavakuutuksen sekä kodin työntekijöiden vakuutuksen.

Henkilövakuutukset turvaavat koko perheen

Henkilövakuutuksella vakuutat kaikki samassa taloudessa asuvat Suomen sosiaalivakuutuksen piiriin kuuluvat perheenjäsenesi. Henkilövakuutukset myönnetään terveysselvityksen perusteella ja Pohjantähden henkilövakuutukset jatkuvat katkeamattomina ”vauvasta vaariin”.

Vakuutusturva ei katkea, kun nuori muuttaa omilleen, vaan henkilövakuutus siirretään hänen omaan Pohjantähden kotivakuutukseensa. Näin aiemmin korvatuista sairauksista ja vammoista ei tule rajoituksia henkilöturvaan.

Turvaa uusi perheenjäsen jo odotusaikana

Tarjoamme nyt vauvavakuutuksen ottavalle odottavalle äidille henkivakuutuksen vuodeksi maksutta!

Vauvavakuutuksen voit ottaa syntyvälle lapsellesi jo odotusaikana tai kun vauva on 7 päivän ikäinen. Turva sairauden ja tapaturman varalta jatkuu elinikäisesti ilman ikärajaa.

Odotusaikana vauvavakuutuksen voi ottaa aikaisintaan raskausviikolla 17 ja viimeistään neljä viikkoa ennen laskettua aikaa, kun raskausviikkoja on alle 36. Vauvavakuutus myönnetään äidin täyttämän terveysselvityksen perusteella.

Vauvavakuutus ja muut henkilövakuutukset voidaan myöntää, jos olet Pohjantähden kotivakuutusasiakas. Jos et ole vielä kotivakuutusasiakkaamme, pyydä tarjous myös kotisi turvaksi.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).