Tähtikuljettajan bonusetu

Tähtikuljettajan bonusetu

Tähtikuljettajan bonusetu on markkinoiden kilpailukykyisin

Myönnämme kaikille asiakkaillemme 31 prosentin lähtöbonuksen, jos vakuutukseesi ei ole siirrettävissä aiempaa vakuutus- ja vahinkohistoriaa. Bonus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai ajoneuvolle. Jos kuitenkin otat kaikkiin ajoneuvoihisi vakuutuksen meiltä yhtä aikaa, saat saman bonusalennukset myös kakkosautosi vakuutukseen.

Bonusedun saavuttamisessa huomioidaan myös toisessa yhtiössä kerryttämäsi bonushistoria. Voit saada Tähtikuljettajan bonusedun voimaan heti!

Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten – sekä liikenteen että ajoneuvoturvan – bonusjärjestelmät sallivat Tähtikuljettajalle vahingon ilman bonusmenetystä!

Kun olet saavuttanut täyden 81 prosentin bonusalennuksen ja ajanut vuoden vahingoitta, saavutat Tähtikuljettajan bonusedun. Tällöin yksi liikennevahinko ei aiheuta lainkaan bonusmenetystä.

Laske hinta ja osta ajoneuvovakuutus

Vahingottomat vuodet kulkevat mukanasi Pohjantähteen

Ainutlaatuista on myös se, että liikennevakuutuksen bonusedun saaminen ei edellytä vahingottomia vuosia nimenomaisesti Pohjantähdessä. Riittää, että mukanasi siirtyvä liikennevakuutuksen vahinkohistoria yltää vähintään Pohjantähtiturvan bonusluokkaan 16 (ks. liikennevakuutuksen bonustaulukko).
Ajoneuvoturvan osalta saavutat bonusedun jopa kahdessa vahingottomassa vuodessa Pohjantähdessä, kun bonuksesi on noussut bonusluokkaan 9 (ajoneuvovakuutuksen bonustaulukko).

Huomaathan, että Pohjantähtiturvan bonustaulukko on muutoinkin markkinoiden hellävaraisin; liikennevahingosta aiheutuva bonusmenetys on pääsääntöisesti vain 5-10 prosenttia.