Ajoneuvovakuutusten bonukset

bonukset

Ajoneuvovakuutusten bonukset alentavat vakuutusmaksuasi

Bonusjärjestelmät ovat erilaisia eri vakuutusyhtiöillä. Liikennevakuutuksen bonuksen muodostumiseen vaikuttaa liikennevakuutuksesi voimassaoloaika ja tänä aikana sattuneet vahingot. Mitä pidempi vahingoton bonushistoriasi on, sitä enemmän hyödyt bonusalennuksesta. Bonus on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai ajoneuvolle. Jos kuitenkin otat kaikkiin ajoneuvoihisi vakuutuksen Pohjantähdestä yhtä aikaa, saat saman bonusalennuksen myös esimerkiksi perheen kakkosauton tai kesäautosi vakuutukseen. Edellytyksenä on, että olet kaikkien ajoneuvojen osalta vakuutuksenottaja.

Kaskon bonusjärjestelmää sovelletaan törmäysriskin vakuutusmaksuun. Voit saada vuosimaksusta jopa 70 % bonusalennusta vahingottomien vakuutuskausiesi perusteella

Pohjantähtiturva, joka sisältää liikennevakuutuksen ja vapaaehtoisen ajoneuvoturvan, on tarkoitettu yksityishenkilöiden yksityiskäyttöisille ajoneuvoille. Kysy lisää puhelinpalvelustamme numerosta 020 763 4010.

Pohjantähtiturvan bonusjärjestelmä palkitsee huolelliset kuljettajat. Lue lisää Tähtikuljettamme eduista.

Liikennevakuutuksen bonusjärjestelmä yksityishenkilöille

Bonuksen muodostumiseen vaikuttaa liikennevakuutuksesi voimassaoloaika ja tänä aikana sattuneet vahingot. Mitä pidempi vahingoton bonushistoriasi on, sitä enemmän hyödyt bonusalennuksesta. Bonus on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai ajoneuvolle. Jos kuitenkin otat kaikkiin ajoneuvoihisi vakuutuksen Pohjantähdestä yhtä aikaa, saat saman bonusalennuksen myös esimerkiksi perheen kakkosauton tai kesäautosi vakuutukseen. Edellytyksenä on, että olet kaikkien ajoneuvojen osalta vakuutuksenottaja.

Yksityishenkilöiden omistuksessa olevien ajoneuvojen lähtöbonus on 31 %, jos vakuutukseesi ei ole siirrettävissä aiempaa vakuutus- ja vahinkohistoriaa. Bonus nousee jokaisen vahingottoman vuoden jälkeen 1-10 prosenttiyksikköä, kun ajoneuvo on ollut käytössä vähintään 120 vuorokautta vuoden aikana. Maksimibonus on 81 %.

Kaskon bonusjärjestelmä

Kaskon bonusjärjestelmää sovelletaan törmäysriskin vakuutusmaksuun. Voit saada vuosimaksusta jopa 70 % bonusalennusta vahingottomien vakuutuskausiesi perusteella. Bonuksesi tarkistetaan kerran vuodessa aina vakuutuskauden vaihtuessa. Bonus nousee seuraavaan luokkaan, jos ajoneuvo on ollut vakuutuskauden aikana käytössä vähintään 120 vuorokautta.