Vakuutukset

Vakuutukset tuovat turvaa moniin tilanteisiin. Meiltä saat vakuutusturvan koko perheelle kerralla.

Haluatko vakuutuksen sinun tarpeisiisi tehtynä?

Pohjantähden Pohjantähtiturva-vakuutus on erilainen kuin muilla. Saat meiltä juuri sinun mittojesi mukaista vakuutusturvaa sekä asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua valitsemassasi kanavassa. Tarjoamme vakuutukset niin kotisi, perheesi, lemmikkisiajoneuvosi kuin muun omaisuutesi ja tulevaisuutesi turvaksi yli 120 vuoden kokemuksella.

Voit hoitaa vakuutusasiat kuntoon verkossa, konttorilla tai vaikka kotonasi – sinä valitset. Oman yhteyshenkilön kanssa vakuutusten suunnittelu  ja päivittäminen on helppoa ja vaivatonta.

Miksi vakuutukset Pohjantähdestä?

  • Pohjantähden vakuutusta ottaessasi määrittelet aina itse tarvitsemasi turvan. Voit valita niin vakuutusmäärät kuin omavastuutkin hyvin joustavasti vakuutuskohteittain.
  • Pohjantähden kotivakuutus palkitsee pitkäaikaisia asiakkaita: bonusalennus voi olla jopa 30 %. Kotivakuutus sisältää ilman lisämaksua bittiturvan, joka korvaa tietokoneesi tiedostojen palautuksen esinevahingon sattuessa.
  • Kattava lapsivakuutus voidaan myöntää jo odotusaikana. Vakuutus jatkuu katkeamatta koko eliniän ajan. Korvaamme mm. Kelan korvaamat ravinto- ja rohdosvalmisteet, kuten erityisäidinmaidonkorvikkeet.
  • Tapaturmavakuutus kattaa urheiluharrastukset ja lasten kilpaurheilutoiminnan 18 ikävuoteen asti ilman erillistä lisämaksua.
  • Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten Tähtikuljettajan bonusetu sallii yhden liikenne- tai törmäysvahingon ilman bonusmenetystä.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).