Lemmikkivahinko

lemmikkivahinko

Ilmoita lemmikin vahinko

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä 

Halutessasi voit täyttää tulostettavan vahinkoilmoituksen täältä.

Lemmikkivakuutus korvaa vakuutetun lemmikkieläimesi kuolemasta, katoamisesta tai anastamisesta sekä hoitokuluista (sairaus tai tapaturma) aiheutuneet kustannukset. Tee vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahinkotapahtuman jälkeen. Kuitenkin viimeistään vuoden kuluttua vahinkotapahtuman sattumisen jälkeen.

Katso myös: Lemmikkivakuutuksen suorakorvaus

Lisäohjeita vahinkoilmoituksen tekemiseen:

Eläimen katoaminen tai anastaminen

Vakuutus korvaa eläimen katoamisen tai anastamisen, kun eläintä ei ole saatu takaisin kolmen kuukauden kuluessa vahinkoilmoituksesta. Epäillyissä anastustilanteissa tee rikosilmoitus poliisille ja toimitarikosilmoitusote vahinkoilmoituksen liitteenä.

Eläimen sairaus

Lemmikkivakuutuksesta korvataan vahinko, kun eläin kuolee sairauden johdosta tai eläin joudutaan lopettamaan sairauden johdosta välttämättömästä syystä. Toimita vahinkoilmoituksen liitteenä eläinlääkärin lausunto lemmikin kuoleman tai lopettamisen syystä.

Eläimen sairauden hoitokuluina korvataan eläimen sairastumisesta aiheutuneet eläinlääkärikulut. Hoitokuluina korvataan mm. kohtuulliset eläinlääkärin palkkiot tai eläinlääkärin määräyksestä käytetyt lääkkeet. Toimita vahinkoilmoituksen liitteenä eläinlääkärin antama potilaskertomus ja eritelty palkkiolaskelma.

Eläimen tapaturma

Lemmikkivakuutuksesta korvataan vahinko, kun eläin joudutaan lopettamaan tapaturman johdosta välttämättömästä syystä. Toimita vahinkoilmoituksen liitteenä eläinlääkärin lausunto lemmikin kuoleman tai lopettamisen syystä.

Eläimen tapaturman hoitokuluina sinulle korvataan eläimen vammautumisesta aiheutuneet eläinlääkärikulut. Hoitokuluina korvataan mm. kohtuulliset eläinlääkärin palkkiot tai eläinlääkärin määräyksestä käytetyt lääkkeet. Toimita vahinkoilmoituksen liitteenä eläinlääkärin antama potilaskertomus ja eritelty palkkiolaskelma.

Eläimenomistajan vastuu

Eläinmenomistajan vastuusta korvataan vakuutetun omistaman kissan tai koiran toiselle aiheuttamia vahinkoja.

Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin ja korvauspyynnön tekemiseen saat asiakaspalvelustamme p. 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20). Palveluaikojemme ulkopuolella sinua palvelee hätätilanteissa ympärivuorokautinen hätäpalvelunumeromme p. 0800 139 139. Numerossa palvelee yhteistyökumppanimme SOS International.