Asiointi

Ajoneuvoasioissa voit ilmoittaa moottoripyörän seisonta-ajasta tai tilata Vihreän kortin (Green Card). Voit myös pyytää tarjouksen ajoneuvovakuutuksesta tai laskea bonusmenetyksen, jos sinulle on sattunut liikenne- tai ajoneuvovahinko.

Asiakastietojen muutos -sivulla voit esimerkiksi ilmoittaa osoitteen- tai nimenmuutoksesta tai uudesta perheenjäsenestä.

Oma Pohjantähti. Sähköisessä asiointipalvelussamme Oma Pohjantähdessä voit tarkastella vakuutuksiasi, korvausasioita ja laskujasi sekä olla yhteydessä Pohjantähteen.

Suosittele meitä tuttavallesi, jos vakuutusasiasi ovat sujuneet mutkattomasti ja olet ollut tyytyväinen Pohjantähdestä saamaasi turvaan ja palveluun. Palkitsemme sinut suosittelusta! Voit myös jättää meille palautetta.

Pyydä tarjous -sivulla voit täyttää tarjouspyynnön eri vakuutuksista.

Vahinkoilmoituksiin pääset tästä. Voit ilmoittaa verkkolomakkeella ajoneuvo-, henkilö- ja omaisuusvahingoista. Muut korvaushakemukset voit täyttää ja tulostaa.

Yhteydenottopyyntö-sivun kautta voit jättää meille yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä.

Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen ennakkopalkkasumman muutoksen voit ilmoittaa tästä.

Maksuhäiriömerkintöjen vaikutus vakuutuksen myöntämiseen
Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteriin merkityt toistuvat maksuhäiriömerkinnät voivat vaikuttaa vakuutuksen myöntämiseen. Maksuhäiriömerkintä ei sellaisenaan ole este vakuutuksen myöntämiselle. Maksuhäiriömerkinnät voivat kuitenkin olla syy kieltäytyä sopimuksen tekemisestä, jos merkintöjen perusteella voidaan objektiivisesti arvioida, että asiakas tulee vastaisuudessa todennäköisesti laiminlyömään vakuutusmaksujen suorittamisen.