Vakuutuskäsittelijä

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Työllistämme yhteensä 350 vakuutusalan ammattilaista ja tukitoimintojen henkilöä. Henkilökunnastamme puolet työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja puolet myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä konttoreillamme ympäri Suomea. Keskinäisenä yhtiönä olemme asiakkaidemme omistama.

Haemme pääkonttorillemme Hämeenlinnaan määräaikaiseen työsuhteeseen

vakuutuskäsittelijää

Vakuutuskäsittelijän tehtäviin kuuluu vakuutusten kokonaisvaltainen käsittely, mukaan lukien kentän tekninen puhelinneuvonta (helpdesk). Vakuutuspalveluissa käsitellään kuluttajien ja yritysten vapaaehtoisten vakuutusten lisäksi lakisääteisiä ajoneuvo- ja työtapaturmavakuutuksia.

Haettavan henkilön toimenkuva sisältää kuluttajavakuutusten vakuutuskäsittelyä sekä vakuutuspalveluiden avustavia töitä. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, oma-aloitteellisuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja yhteistyökykyä. Etsimällämme henkilöllä on esim. tradenomin koulutus.

Kyseessä on määräaikainen työ, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 31.12.2019 asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 27.7.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoi viestisi ”Vakuutuskäsittelijä/Oma nimi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Johanna Silpola, p. 020 763 4260.

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.