Vakuutusedustaja

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosien hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Haemme kasvavaan myyntitiimeihimme Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueille

vakuutusedustajaa

kotitalouksien vakuutustuotteiden myyntitehtäviin.

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Omaat positiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa. Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme myytäväksesi kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita sekä alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen. Myyntityösi tueksi saat käyttöösi oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Työ tarjoaa haasteita, on kokopäivätoimista ja vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi), jolloin voit vaikuttaa itse ansiotuloosi ja määrätä itse oman työaikasi. Palkkiosi määräytyvät tekemäsi myynnin mukaan. Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääset hyviin ansioihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka yrittäjyys askarruttaisi, tiimivalmentaja kertoo sinulle vakuutusedustajatoiminnastamme lisää.

Etelä-Pohjanmaan alue (Alavus, Alajärvi, Jalasjärvi, Kauhava, Kauhajoki, Kurikka, Laihia ja Lapua),
tiimivalmentaja Jussi-Petteri Ikola, p. 050 440 4040.
Pirkanmaan alue (Tampere, Orivesi ja Mänttä-Vilppula),
tiimivalmentaja Johanna Laurila, p. 040 410 7054.

Laita hakemuksesi heti, teemme valintoja jo haun aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi(at)pohjantahti.fi

Etelä-Pohjanmaan alue viimeistään 31.1.2019,
otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Etelä-Pohjanmaa/Oma nimi”
Pirkanmaan alue viimeistään 15.12.2018,
otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Pirkanmaa/Oma nimi”

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.