Vakuutusedustaja

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120- vuotta – tutustu meihin

Haemme kasvavaan myyntitiimiimme Oulun alueelle

vakuutusedustajaa

kotitalouksien vakuutustuotteiden myyntitehtäviin.

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Omaat positiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa. Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme myytäväksesi kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita sekä alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen. Myyntityösi tueksi saat käyttöösi oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Työ tarjoaa haasteita, on kokopäivätoimista ja vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi), jolloin voit vaikuttaa itse ansiotuloosi ja määrätä itse oman työaikasi. Palkkiosi määräytyvät tekemäsi myynnin mukaan. Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääset hyviin ansioihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka yrittäjyys askarruttaisi, tiimivalmentaja kertoo sinulle vakuutusedustajatoiminnastamme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivalmentaja Minna Lauri, p.  040 456 6254

Laita hakemuksesi heti, teemme valintoja jo haun aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si viimeistään 28.2.2019 osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi
Otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Oulu/Oma nimi”.

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.