Vakuutusedustaja

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosien hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Haemme kasvaviin myyntitiimeihimme Hyvinkään ja sen lähikuntien sekä Pohjanmaan alueille

vakuutusedustajaa

kotitalouksien vakuutustuotteiden myyntitehtäviin.

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Omaat positiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa. Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme myytäväksesi kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita sekä alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen. Myyntityösi tueksi saat käyttöösi oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Työ tarjoaa haasteita, on kokopäivätoimista j vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi), jolloin voit vaikuttaa itse ansiotuloosi ja määrätä itse oman työaikasi. Palkkiosi määräytyvät tekemäsi myynnin mukaan. Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääset hyviin ansioihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Hyvinkää ja sen lähikuntien alue (mm. Mäntsälä, Nurmijärvi ja Pornainen), tiimivalmentaja Markus Hyöppönen p. 040 160 8293
Pohjanmaan alue (Seinäjoki, Alavus, Alajärvi, Kauhava, Kauhajoki ja Laihia), tiimivalmentaja Jussi-Petteri Ikola p. 050 440 4040

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi(at)pohjantahti.fi. Otsikoi ”Vakuutusedustaja/Paikkakuntatoive/Oma nimi”
Hyvinkään ja sen lähikuntien alue viimeistään 7.9.2018, otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Hyvinkää/Oma nimi”
Pohjanmaan alue viimeistään 16.9.2018, otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Pohjanmaa/Oma nimi”

 

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.