Vakuutusedustaja

Pohjantähti on vunna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Työllistämme yhteensä noin 350 vakuutusalan ammattilaista ja tukitoimintojen henkilöä. Henkilökunnastamme puolet työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja puolet myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä konttoreillamme ympäri Suomea. Keskinäisenä yhtiönä olemme asiakkaidemme omistama.

Haemme kasvaviin myyntitiimeihimme Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueille

vakuutusedustajaa

kotitalouksien vakuutustuotteiden myyntitehtäviin.

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Omaat positiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa. Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme myytäväksesi kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita sekä alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen. Myyntityösi tueksi saat käyttöösi oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Työ tarjoaa haasteita, on kokopäivätoimista j vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi), jolloin voit vaikuttaa itse ansiotuloosi ja määrätä itse oman työaikasi. Palkkiosi määräytyvät tekemäsi myynnin mukaan. Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääset hyviin ansioihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Pirkanmaan alue (Tampere, Nokia ja Sastamala), tiimivalmentaja Johanna Laurila, p. 040 4107 054
Pohjanmaan alue (Seinäjoki, Alavus, Alajärvi, Kauhava, Kauhajoki ja Laihia), tiimivalmentaja Jussi-Petteri Ikola p. 050 440 4040 24.7.2018 alkaen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi(at)pohjantahti.fi.
Pirkaanmaan alue viimeistään 8.7.2018, Otsikoi ”Vakuutusedustaja/Pirkanmaa/Oma nimi”
Seinäjoen alue viimeistään 15.8.2018, Otsikoi ”Vakuutusedustaja/Seinäjoki/Oma nimi”

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.