Vakuutusedustaja

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120- vuotta. Katso Pohjantähden tarina.

Haluaisitko olla yrittäjä ja myynti on sinulla verissä? Oletko pääsi puhki miettinyt toimivaa liikeideaa, mutta toimivaa ei vaan tahdo löytyä tai aloitusriskit tuntuvat liian suurilta?
Älä mieti enää uutta, meillä on tarjota sinulle erinomainen liikeidea! Yrittäjyyttä ei voi enää helpommalla aloittaa!

Haemme kasvavaan myyntitiimiimme Etelä-Pohjanmaalla

vakuutusedustajaa

kotitalouksien vakuutustuotteiden myyntitehtäviin.

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Omaat positiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa. Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme myytäväksesi kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita sekä alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen. Myyntityösi tueksi saat käyttöösi oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Työ tarjoaa haasteita, on kokopäivätoimista ja vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi), jolloin voit vaikuttaa itse ansiotuloosi ja määrätä itse oman työaikasi. Palkkiosi määräytyvät tekemäsi myynnin mukaan. Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääset hyviin ansioihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka yrittäjyys askarruttaisi, tiimivalmentaja kertoo sinulle vakuutusedustajatoiminnastamme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Etelä-Pohjanmaan alue/tiimivalmentaja Jussi-Petteri Ikola, p. 050 440 4040

Laita hakemuksesi heti, teemme valintoja jo haun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi
Etelä-Pohjanmaa alue, viimeistään 5.5.2019, otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/E-Pohjanmaa/Oma nimi”
Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.