Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Paperivene kelluu vedessä

Venevakuutus

Venevakuutus tuo turvaa niin sunnuntaipurjehtijalle kuin moottoriveneilyn vauhdin hurmasta nauttivalle.

Miksi ottaisit venevakuutuksen?

Vesillä kulkeminen ja veneen säilytys on välillä arvaamatonta. Sääolosuhteita ei voi aina täysin ennakoida ja muutakin yllättävää saattaa tapahtua.

Tällaisia äkillisiä tilanteita varten on onneksi venevakuutus. Vakuutus tuo taloudellista turvaa, kun vahinkojen kustannukset eivät kaadu kokonaan omaan niskaan.

Pohjantähdessä voit itse vaikuttaa venevakuutuksesi sisältöön, sillä se tehdään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Valikoit itse, mitkä riskit haluat mukaan vakuutukseen ja mitkä jätät vakuutuksen ulkopuolelle.

Vain tulipaloriski on perusturvasi vuoksi pakollinen.

Miksi valita Pohjantähti?

Älä stressaa talviajasta

Vakuutus on voimassa ympäri vuoden. Älä huolehdi veneesi telakointiajan ilmoittamisesta. Meillä talviajan alhaisempi vahinkoriski on huomioitu vakuutusmaksussasi.

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Turvaa vain tarpeeseen

Pohjantähtiturvassa omavastuut ja vakuutusturvan laajuus valitaan itse. Voit näin vaikuttaa myös vakuutusmaksuihin. Järkevät tutkinnot ja jäsenyydet sekä suojausratkaisut vähentävät vahinkoja, joten myös niillä on mahdollista vaikuttaa vakuutusmaksuihin.

Peukut pystyssä

Hyödynnä bonukset

Pohjantähdessä vakuutusmaksusi laskee vahingottomien vakuutuskausien jälkeen 10% vuodessa 70% saakka. Vuoden pituisella ajanjaksolla vakuutus voi siirtyä korkeampaan bonusluokkaan kerran. Bonusoikeus ei koske keskeytys- ja rahoitusriskiä, veneenkuljettajan vastuuta eikä oikeusturvariskiä.

Tuotetiedot

Venevakuutus

Venevakuutus turvaa veneesi lisäksi myös veneesi varusteet yllättävien tilanteiden varalta. Lisäturvaksesi voit ottaa myös veneenkuljettajan vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Vakuutuksen rakenne
Esimerkkejä korvattavista ja ei korvattavista riskeistä
Vakuutuksen voimassaolo
Vakuutuksen olennaisia rajoituksia

Usein kysyttyä

Sisältyvätkö venevarusteet vakuutukseeni?
Lainaan välillä venettä ystävilleni, onko vakuutukseni voimassa silloin?
Korvaako vakuutus veneen rikkoutumisen kuljetuksen aikana?

Ei vara venettä kaada.

Pyydä yhteydenottoa venevakuutuksen tiimoilta.