Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Kellertävä metsä

Metsävakuutus

Metsävakuutuksella saat taloudellista turvaa yllättävien, joskus huomattavienkin, metsävahinkojen varalle.

Oma metsä on arvokas osa omaisuuttasi, jota hyvästä hoidosta huolimatta voi kohdata muun muassa raju myrsky aiheuttaen mittavia vahinkoja. Metsävakuutuksella voit vakuuttaa metsätalousmaasi puuston ja taimikon sekä samaan kokonaisuuteen kuuluvan joutomaasi. Vakuutukseen sisältyy myös omistamasi hakkuupaikalla ja tienvarsivarastossa oleva tilaltasi hakattu puutavara.

Metsävakuutus korvaa metsällesi aiheutuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vakuutusturva voidaan rakentaa juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi, etkä joudu maksamaan turhasta. Ainoastaan tulipalo on perusturvan vuoksi pakollinen valinta.

Miksi valita Pohjantähti?

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Tarpeidesi mukainen vakuutus

Määrität itse vakuutuksesi kattavuuden sekä omavastuut riskeittäin. Et maksa turhasta, vaan rakennetaan metsävakuutuksesi sisältö juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Vakuutukseen liittyvä perusvakuutus on vakuutus tulipalon varalle, tämä on ainoa pakollinen osa vakuutuksen sisältöä.

Asiakkaamme suosittelevat Pohjantähden kotivakuutusta

Reilu alennus huolellisille

Kotivakuutuksen yhteydessä pohjantähtibonus palkitsee kotivakuutusasiakkaan huolellisuuden. Uutena asiakkaana saat vähintään 12 prosentin lähtöbonuksen, joka kasvaa vahingottomien vuosien myötä ja alentaa vakuutusmaksujasi jopa 30 %. Bonuksen kertymiseen vaikuttavat sinulle korvatut vahingot.

Tuotetiedot

Metsävakuutus

Metsävakuutus korvaa jos metsääsi tai puutavaraasi tuhoutuu vähintään 15 kiintokuutiometriä. Silloin kun kyseessä on taimikko tai vahinko on hyönteisten aiheuttamaa, tulee vahingoittuneen alueen olla vähintään puolen hehtaarin kokoinen yhtenäinen alue.

Mitä metsävakuutus korvaa?
Mitä metsävakuutus ei korvaa?

Usein kysyttyä

Korvaako vakuutus tykkylumen aiheuttamat vahingot?

Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

Pyydä yhteydenottoa, me palaamme asiaan.