Sähköiset palvelumme eivät ole käytössä sunnuntaina 16.12.18 klo 10.00-18.00 ohjelmistopäivityksen takia. Pahoittelemme mahdollista häiriötä.
Kellertävä metsä

Metsävakuutus

Metsävakuutuksella saat taloudellista turvaa yllättävien, joskus huomattavienkin, metsävahinkojen varalle.

Oma metsä on arvokas osa omaisuuttasi, jota hyvästä hoidosta huolimatta voi kohdata muun muassa raju myrsky aiheuttaen mittavia vahinkoja. Metsävakuutuksella voit vakuuttaa metsätalousmaasi puuston ja taimikon sekä samaan kokonaisuuteen kuuluvan joutomaasi. Vakuutukseen sisältyy myös omistamasi hakkuupaikalla ja tienvarsivarastossa oleva tilaltasi hakattu puutavara.

Metsävakuutus korvaa metsällesi aiheutuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vakuutusturva voidaan rakentaa juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi, etkä joudu maksamaan turhasta. Ainoastaan tulipalo on perusturvan vuoksi pakollinen valinta.

Löydät vakuutuksesi Oma Pohjantähdestä
Keskinäisen vakuutusyhtiön omistat sinä

Miksi valita Pohjantähti?

Tarpeidesi mukainen vakuutus

Määrität itse vakuutuksesi kattavuuden sekä omavastuut riskeittäin. Et maksa turhasta, vaan rakennetaan metsävakuutuksesi sisältö juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Vakuutukseen liittyvä perusvakuutus on vakuutus tulipalon varalle, tämä on ainoa pakollinen osa vakuutuksen sisältöä.

Reilu alennus huolellisille

Kotivakuutuksen yhteydessä pohjantähtibonus palkitsee kotivakuutusasiakkaan huolellisuuden. Uutena asiakkaana saat vähintään 12 prosentin lähtöbonuksen, joka kasvaa vahingottomien vuosien myötä ja alentaa vakuutusmaksujasi jopa 30 %. Bonuksen kertymiseen vaikuttavat sinulle korvatut vahingot.

Tuotetiedot

Metsävakuutus

Metsävakuutus korvaa jos metsääsi tai puutavaraasi tuhoutuu vähintään 15 kiintokuutiometriä. Silloin kun kyseessä on taimikko tai vahinko on hyönteisten aiheuttamaa, tulee vahingoittuneen alueen olla vähintään puolen hehtaarin yhtenäinen alue.

Mitä metsävakuutus korvaa?

Usein kysyttyä

Korvaako vakuutus tykkylumen aiheuttamat vahingot?