Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Perhe kävelyllä

Huoltajaturva

Turvaa lapsen vakavien vammojen ja sairauksien varalle

Lapsen syntymä on elämää mullistava tekijä.  Lapsella  voidaan kuitenkin todeta vakava sairaus tai vamma, jonka vuoksi lapsesi tarvitsee erityishoitoa ja huolenpitoa. Pohjantähtiturvan lapsivakuutukseen tai sairauskuluvakuutukseen liitettävä Huoltajaturva on näitä tilanteita varten.

Huoltajaturva voidaan tehdä jo ennen vauvan syntymää lapsivakuutuksen yhteyteen tai voit vakuuttaa sillä 7 vrk – 15 vuoden ikäisen lapsesi. Vakuutus päättyy automaattisesti, kun lapsesi täyttää 18 vuotta.

Miksi valita Pohjantähti?

Vauva tarttunut sormeen

Reilu kertakorvaus

Korvauksen suuruudeksi voit valita 5000 euroa tai 10 000 euroa. Maksettava kertakorvaus on veroton, ja voit käyttää sen parhaaksi katsomallasi tavalla sairaudesta tai vammasta aiheutuviin kuluihin.

Pikkupoika tiellä

Valitse itse

Korvauksella huolehdit esimerkiksi sairastuneen tai muiden lastesi hoidosta, paikkaat mahdollisesti sinulle aiheutunutta ansionmenetystä tai katat ylimääräisiä matka- ja majoituskustannuksia.

Tuotetiedot

Haittaraha

Huoltajaturva on vakuutus, josta maksetaan kertakorvaus, jos lapsellasi todetaan jokin seuraavista sairauksista tai vammoista:

  • molempien silmien pysyvä sokeus
  • downin oireyhtymä
  • pahanlaatuinen kasvain
  • diabetes 1
  • vakava palovamma
  • avosydänleikkausta vaativat sydänsairaudet
  • CP-oireyhtymä
  • nivelreuma.

Usein kysyttyä

Mitä huoltajaturva korvaa?
Koska huoltajaturva päättyy?
Isä ja lapsi sängyllä

Tavoitteena huolettomampi huominen?

Anna meidän auttaa.