Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Lähikuva sateenvarjosta ja sateesta

Vesivahinko

Vesivahinko

Kodin putkivuotovakuutus korvaa omaisuudelle aiheutuneen vahingon, kun neste, höyry tai kaasu on vuotanut ennalta arvaamattomasti ja suoraan vakuutusehtojen tarkoittamalla tavalla rakennuksen tai tontin kiinteistä putkista, laitteista tai säiliöstä, rakennuksen sisäpuolisesta sadevesiviemäristä tai kiinteillä letkuliitännöillä ja sulkuventtiilillä kytketystä käyttölaitteesta, kuten pyykin- tai astianpesukoneesta.

Mikäli vakituinen asuntosi on asumiskelvoton vakuutuksesta korvattavan vuotovahingon johdosta, korvaa kodin irtaimistovakuutus vakuutusehtojen mukaiset Pohjantähden etukäteen hyväksymät kohtuulliset ja välttämättömät lisäkustannukset, kuten tilapäisasunnon vuokra- ja muuttokustannukset.

 

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Estä lisävahingot

Estä lisävahingot mahdollisuuksiesi mukaan sulkemalla putki- tai laitevuodoissa rakennuksen tai huoneiston pääsulku ja kuivaa irtovedet lattialta. Mikäli lisävahinkojen estämisessä on käytetty esimerkiksi putkimiestä, pyydä laskun yhteyteen selvitys tehdyistä toimenpiteistä. Jos kyseessä on taloyhtiö, ilmoita vahingosta viipymättä isännöitsijälle ja huoltoliikkeelle.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähdessä tai soita asiakaspalveluumme 020 763 4010. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

Tarvittaessa Pohjantähti tilaa kustannuksellaan kosteuskartoittajan tutkimaan vahingon laajuutta.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.