Vakuutusedustaja Kanta-Hämeeseen

Vakuutusedustaja Kanta-Hämeeseen

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120- vuotta. Katso Pohjantähden tarina.

Haluaisitko olla yrittäjä ja myynti on sinulla verissä? Oletko pääsi puhki miettinyt toimivaa liikeideaa, mutta toimivaa ei vaan tahdo löytyä tai aloitusriskit tuntuvat liian suurilta?

Älä mieti enää – meillä on tarjota sinulle erinomainen liikeidea!

Haemme kasvavaan myyntitiimiimme Kanta-Hämeen alueelle

vakuutusedustajaa

Olet verkostoitunut, aktiivinen ja motivoitunut tuloksentekijä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen. Sinulla on positiivinen asenne ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten parissa.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle

  • hyvän perehdytyksen ja työnohjauksen
  • kattavan salkun erinomaisia kilpailukykyisiä vakuutustuotteita myytäväksi
  • poikkeuksellisen paljon potentiaalisia asiakkaita
  • alan kärkitasoa olevan palkkiosopimuksen
  • oman työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet
  • kokopäiväisen haastavan tehtävän.

Vakuutusedustajan työssä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi). Pystyt vaikuttamaan omaan työaikaasi sekä ansiotuloosi, sillä palkkio määräytyy tehdyn myynnin mukaan.

Ahkeralla ja ammattitaitoisella työskentelyllä pääsee hyviin ansioihin. Tehtävä vaatii mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka yrittäjyys askarruttaisi! Lisätietoja vakuutusedustajatoiminnastamme antaa tiimivalmentaja Antti Vättö, p. 050 3499 584.

Hakea kannattaa heti, sillä teemme valintoja jo haun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi viimeistään 1.8.2019. Otsikoi hakemuksesi ”Vakuutusedustaja/Kanta-Häme/Oma nimi”

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.