Compliance Officer

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosien hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Pohjantähti hakee nyt pääkonttorilleen Hämeenlinnaan

Compliance Officeria

Compliance Officerina vastaat itsenäisesti Pohjantähden compliance -toimintakokonaisuudesta ja sen kehittämisestä sekä jalkauttamisesta yrityksen toimintakulttuuriin. Vastuullesi kuuluu myös yhtiön toimintaperiaatteiden noudattamisen sisäinen valvonta. Tehtäväsi on rakentaa ja ylläpitää compliance -ohjelmaa tukemaan Pohjantähden liiketoimintaa. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vahvaa juridista työkokemusta, vakuutus- tai pankkitoimialan ymmärrystä sekä monipuolista liiketoimintatuntemusta. Sinulla on sopimusjuridiikan osaamista ja ymmärrät yhteistoiminnan merkityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Osaat hahmottaa juridisen kokonaisuuden, jossa toimintaa ohjaa muuttuva lainsäädäntö ja yrityksen strategiset tavoitteet ja markkinat. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Oikeustieteen maisterin tutkinto ja kokemus vakuutus- tai pankkialalta yhdistettynä käytännön viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin antavat parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen. Arvostamme aiempaa työkokemusta compliance -asioiden parista sekä aitoa halua kantaa vastuuta. Toimipaikka on Hämeenlinnassa ja työ on mahdollista hoitaa osin etänä.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen työ ja vaikutusmahdollisuuksia kehittyvässä yhtiössä, joka on jo 122 vuotta menestynyt omalla toimintamallillaan suurten kilpailijoidensa rinnalla.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Harri Vuontelo, puh. 044 577 1204 ja Isa Karlsson, puh. 040 839 0246.

Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 17.8.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.