Toimitusjohtaja

Haemme pääkonttorillemme Hämeenlinnaan vahvat henkilöjohtamistaidot omaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana osallistut yhtiömme strategian luontiin ja jalkauttamiseen. Vastaat yhtiön operatiivisesta johtamisesta hallituksen antamien linjausten mukaisesti. Tavoitteenasi on kasvattaa Pohjantähteä kannattavasti.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vakuutustoimialan ymmärrystä ja liiketoimintaosaamista, olet taitava ihmisten johtaja ja ymmärrät henkilöstön merkityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Osaat hahmottaa kokonaisuuden, jossa toimintaa ohjaa markkina ja strategia. Sinulla on hyvät keskustelu- ja neuvottelutaidot sekä aito halu kantaa vastuuta. Ylempi korkeakoulututkinto, yrittäjähenkisyys ja kokemus vakuutusalalta yhdistettynä käytännön henkilöjohtamistaitoihin antavat parhaat edellytykset onnistumiseen.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen työ ja vaikutusmahdollisuuksia kehittyvässä yhtiössä, joka on jo 122 vuotta menestynyt omalla toimintamallillaan suurten kilpailijoidensa rinnalla.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä
Kari Juutilainen, p. 040 658 4242 ja Kari Serjamaa, p. 040 750 0206.

Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 30.7.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.