Tule meille viestintäsuunnittelijaksi

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Tervetuloa Pohjantähden markkinoinnin ja viestinnän heimoon tekemään Pohjantähteä tunnetuksi ihmisen kokoisena vakuutusyhtiönä!

Olet innostunut, oma-aloitteinen ja kokenut viestinnän ammattilainen, joka ei hätkähdä pienestä. Sytyt sisällöistä ja tekemisen meiningistä.

Tässä mielenkiintoisessa työtehtävässäsi

  • Suunnittelet ja toteutat itsenäisesti erityisesti Pohjantähden asiakas- ja mediaviestintää
  • Kehität ja tuotat napakalla otteella monipuolisia sisältöjä viestinnän kanaviimme
  • Kehität työyhteisöviestinnän toimintamalleja yhdessä tiimin kanssa
  • Motivoidut viestintätapojen ja työkalujen kehittämisestä ja viihdyt myös valmentajan roolissa

Toivomme uudelta heimolaiselta aktiivista ja rohkeaa asennetta, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia.

Sinulla on useamman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä ja kunnianhimoinen asenne työn tekemiseen – haluat oppia ja kehittyä paremmaksi viestinnän osaajaksi.

Meille on tärkeää, että olet positiivinen heimopelaaja ja kiva työkaveri. Erityisesti arvostamme hyvää huumorintajua.

Tarjoamme sinulle arvostetun, toistaiseksi voimassa olevan position suomalaisen, 125-vuotiaan Pohjantähden markkinoinnin ja viestinnän heimossa kattavine henkilöstöetuineen.

Yhtiönä olemme piristävä poikkeus muuten niin vakavalla vakuutusalalla.

Markkinoinnin ja viestinnän tiimi kokoontuu säännöllisesti Hämeenlinnaan, mutta meillä on myös loistavat etätyömahdollisuudet.

Lähetä CV ja linkki minuutin pituiseen esittelyvideoosi 3.6.2020 mennessä alla olevan tämän linkin kautta.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukauden ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Niiranen, p. 050 324 7646.

Tutustu tästä tulevaan heimoosi jo ennalta

Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta!

Ai, mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö.