Vakuutusmyyjäksi Turkuun

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Olisitko sinä uusi vakuutusmyyjämme? Liity osaksi vakuutusalan eliittijoukkoja!

Haemme nyt Turun alueelle myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua puhelimeen. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason vuoden aikana.

Työ tapahtuu puhelimitse ja verkossa, mutta tarvittaessa tapaamme asiakkaitamme myös kasvokkain. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet ja yritykset. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistolla, etänä tai asiakkaiden luona.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 25.9.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö