Vakuutusmyyjäksi Heinolaan, Hyvinkäälle, Kouvolaan, Lahteen tai Riihimäelle

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Oletko sinä meidän uusi vakuutusmyyjämme? Liity osaksi Heinolan, Hyvinkään, Kouvolan, Lahden ja Riihimäen eliittijoukkoja!

Haemme nyt Heinolan, Hyvinkään, Kouvolan, Lahden ja Riihimäen kohtaamispisteillemme positiivisia myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua puhelimeen.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan.

Arvostamme kokemustasi myynti- ja vakuutusalalta, mutta koulutamme sinut tehtävääsi.

Saat meiltä hyvän perehdytyksen alaan ja kattavan salkun erinomaisia kilpailukykyisiä vakuutustuotteita myytäväksi. Tarjoamme sinulle myös paljon potentiaalisia asiakkaita ja motivoivan palkkiosopimuksen.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 31.8.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö