Etsimme juristia tietosuojavastaavan tehtävään

Kaipaatko uusia haasteita ja monipuolista tehtävänkuvaa? Haluatko nähdä kättesi jäljen konkreettisesti? Tämä voisi olla uusi pestisi:

Etsimme osaavaa ja kehittämisorientoitunutta

juristia tietosuojavastaavan 

tehtävään. Tietosuojavastaavan tehtävän lisäksi valittava henkilö toimii myös muissa juridista osaamista vaativissa tehtävissä. Erityisesti digijuristin osaamiselle olisi yhtiössämme tarvetta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Tietosuojavastaavana toimenkuvaasi kuuluu tietosuojaan liittyvien toimintatapojen suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta, ohjeiden valmistelu ja ylläpito sekä kouluttaminen. Toimit organisaation erityisasiantuntijana tietosuojasääntelyyn liittyvissä projekteissa ja edistät hyvää henkilötietojen käsittelytapaa Pohjantähdessä. Valmistelet ja arvioit tietosuojaan liittyviä sopimuksia sekä autat asiantuntijoitamme täyttämään tietosuojavelvoitteet heidän päivittäisessä työssään. Vastaat asiakkaidemme tietosuojaan liittyvien asioiden hoidosta ja toimit yhteyshenkilönä viranomaisiin. Tietosuojavastaavan työssä menestyminen vaatii työkokemusta tietosuojasääntelyyn liittyen ja käytännön kokemusta tietosuojavelvoitteiden toteuttamisesta.

Tietosuojavastaavan tehtävän lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisissa juridisissa tehtävissä muun muassa sopimusoikeuden parissa. Erityisesti katsomme eduksi juridisen osaamisen liittyen digitalisaatioon ja automattiseen päätöksentekoon sekä ICT-sopimuksiin. Voimme rakentaa toimenkuvaasi vahvuuksiesi mukaan, joten tarjoa meille rohkeasti osaamistasi.

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti, olemme ketterä yhtiö ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Menestyt työyhteisössämme, jos sinulla on hyvät valmiudet johtaa omaa työtäsi ja ottaa haltuun laaja tehtäväkenttä itsenäisesti. Teet yhteistyötä kaikkien toimintojemme kanssa, ja tarvitset näin ollen erinomaiset sosiaaliset taidot toimiaksesi saumattomasti eri tahojen kanssa. Toivomme sinulta proaktiivista otetta työhösi ja rohkeaa  osallistumista yhtiömme liiketoiminnan kehittämiseen erityisesti tietosuojan näkökulmasta.

Odotamme sinulta

  • oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta tietosuoja- ja juristitehtävistä
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteista ja reipasta työotetta
  • kykyä johtaa omaa työskentelyä
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Eduksesi luetaan sertifikaatein osoitettu osaaminen (esim. CIPP/E, CIPM).

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa. Sinulla on mahdollisuus pääkonttorilla työskentelyn lisäksi työskennellä myös muilla konttoreillamme ja tehdä etätyötä. Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation työstä ja kattavat työsuhde-edut.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 17.8.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö