Haemme tietosuojavastaavaa / tietoturvakoordinaattoria

 

Haluatko olla pienen vakuutusyhtiön suuri palanen? Nähdä konkreettisen kädenjälkesi 125-vuotiaan yrityksen tulevaisuuden askelissa? Liity joukkoomme:

Etsimme tietosuojavastaavaa, joka toimii myös yhtiön tietoturvakoordinaattorina 

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Toimenkuvan voimme rakentaa vahvuuksiesi mukaan. Tarjoa meille rohkeasti osaamistasi!

Tietosuojavastaavana toimenkuvaasi kuuluu tietosuojaan liittyvien toimintatapojen suunnittelu, toteuttaminen ja valvominen, ohjeiden valmistelu ja ylläpito sekä kouluttaminen. Toimit organisaation erityisasiantuntijana tietosuojasääntelyyn liittyvissä kysymyksissä ja edistät hyvää henkilötietojen käsittelytapaa Pohjantähdessä. Valmistelet ja arvioit tietosuojaan liittyviä sopimuksia sekä autat asiantuntijoitamme täyttämään tietosuojavelvoitteet heidän päivittäisessä työssään. Huolehdit siitä, että asiakkaamme saavat asianmukaisen vastauksen heidän tietosuojaa koskeviin kysymyksiinsä ja toimit yhteyshenkilönä viranomaisiin. Tietosuojavastaavan työssä menestyminen vaatii työkokemusta tietosuojasääntelyyn liittyen ja käytännön kokemusta tietosuojavelvoitteiden toteuttamisesta.

Tietoturvakoordinaattorina valvot yhtiön tietoturvaan liittyviä toimintatapoja ja varmistat tietoturvatyön asianmukaisen hallinnoinnin yhtiössä. Sinulla tulee olla kokemusta tietoturvan johtamisesta, kehittämisestä sekä tietoturvallisuuteen liittyvien prosessien, teknologioiden ja keskeisten standardien (esim. ISO27001 ja/tai Katakri) toimeenpanosta.

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Pienenä yhtiönä meidän on helppo olla ketterä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Menestyt työyhteisössämme, jos sinulla on hyvät valmiudet johtaa omaa työtäsi ja ottaa haltuun laaja tehtäväkenttä itsenäisesti. Ympärilläsi on paljon tukea, ja työyhteisössämme onkin totuttu keskustelemaan. Teet yhteistyötä kaikkien toimintojemme kanssa, ja tarvitset näin ollen erinomaiset sosiaaliset taidot toimiaksesi saumattomasti eri tahojen kanssa. Toivomme sinulta proaktiivista otetta työhösi ja rohkeaa osallistumista yhtiömme liiketoiminnan kehittämiseen tietosuojan ja tietoturvan näkökulmasta.

Hakijalta odotetaan

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • useamman vuoden työkokemusta
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteista ja reipasta työotetta
  • kykyä johtaa omaa työskentelyä
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Eduksesi luetaan sertifikaatein osoitettu osaaminen (esim. CIPP/E, CIPM tai CISSP, CISM).

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa. Sinulla on mahdollisuus pääkonttorilla työskentelyn lisäksi työskennellä myös muilla konttoreillamme tai tehdä etätyötä. Tarjoamme valittavalle asiantuntijalle kilpailukykyisen kompensaation työstä ja kattavat työsuhde-edut.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 7.1.2022. Lisätietoja antaa yhtiön lakimies Krista Rantala puh. 045 7731 4806 krista.rantala@pohjantahti.fi tai vakuutuspalvelu- ja tietohallintojohtaja Elina Kotilainen puh. 040 7722 943 elina.kotilainen@pohjantahti.fi.

Säilytämme hakemuksia 18 kk valinnan tehtyämme.

 

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. Tutustu tästä tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.
#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö