Haemme nyt Sijoitustoimintoon portfolioanalyytikkoa

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä käden jälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt Sijoitustoimintoon, Helsingin Kalasatamaan

PORTFOLIOANALYYTIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan instituutiosijoittajan koko tehtäväkenttään. Vastuualueellesi kuuluisivat arvopaperihallinnon ja sijoitusraportoinnin kehitystehtävät, yhdessä ulkoisten kumppanien kanssa. Myös salkunhoidon, aluksi avustavat, tehtävät, etenkin vaihtoehtoisten sijoitusten sekä sijoitusallokaation manageeraamisen parissa.

Tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja odotammekin sinulta kehityspainotteista työskentelytapaa, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työhön.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta sijoitustoimialalta, esimerkiksi back office tai middle office -tehtävien parista
  • sijoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta
  • Solvenssi II -regulaation perustuntemusta
  • analyyttista ja kvantitatiivista lähestymistapaa työhön
  • hyvää tietoteknistä ja tietokantaohjelmistojen osaamista
  • aitoa kiinnostusta kasvaa sijoitusalan ammattilaiseksi
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • yhteistyökykyä muiden sisäisten toimintojen (taloushallinto ja aktuaaritoimi)
  • rohkeutta ja kykyä uudistaa ja kantaa vastuuta työsi tuloksesta.

Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: meillä ihminen kohdataan ihmisenä, meillä joustetaan. Meillä tehdään yhteistyötä ja pidetään hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laajan työterveyshuollon sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Pääasiallinen työskentelypaikka on Helsingin Kalasatamassa, mutta työtehtävistä riippuen toisinaan myös pääkonttorillamme Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Jani Partanen, sähköpostilla jani.partanen@pohjantahti.fi tai puhelimitse / WhatsAppilla numerosta 044 020 2220.

Aloitamme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi tämän linkin kautta pian, mutta viimeistään 5.3.2021. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?
Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi
, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.