Poikkeustilasta johtuvia muutoksia suoralaskutuspalvelussamme

Yhteistyökumppanimme Mehiläinen ja Pihlajalinna ovat muuttaneet ohjeistustaan lääkärissä käymisen osalta koronavirusepidemian takia.

Nämä muutokset vaikuttavat myös suoralaskutuspalvelumme toimintaan.

Mehiläinen

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, asioithan Mehiläiseen pelkästään digiklinikan kautta.

Suoralaskutuspalvelumme  on käytössä etävastaanotolla, mutta ei digi- tai hengitystieoireklinikalla. Näissä tapauksissa tee korvaushakemus vastaanoton jälkeen Oma Pohjantähdessä.

Jos hengitystieinfektion oireet ovat niin voimakkaat, että koet tarvitsevasi pikaisesti apua, ota yhteyttä Mehiläiseen puhelimitse 010 414 1848. Puhelun aikana arvioidaan, onko sinut ohjattava jatkotutkimuksiin erilliselle hengitystieoireklinikalle.

Suoralaskutuspalvelumme toimii muiden kuin hengitystieinfektioihin liittyvien vastaanottokäyntien osalta normaaliin tapaan.

Pihlajalinna

Ota yhteyttä Pihlajalinnaan koronavirusepidemian aikana ensisijaisesti etäpalveluiden kautta.

Voit varata etävastaanottoajan puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta. Etävastaanotolla voit keskustella lääkärin kanssa puhelimitse tai videon välityksellä. Pohjantähden suoralaskutus on tällöin käytettävissäsi.

Jos asioit Pihlajalinnan terveyssovelluksessa, Pohjantähden suoralaskutus ei valitettavasti ole käytettävissä. Näissä tapauksissa tee korvaushakemus vastaanoton jälkeen Oma Pohjantähdessä.