Haemme nyt perintäneuvottelijaa/taloushallinnon osaajaa

naiset keskustelevat paperit kädessä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä käden jälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt Talous-, tasehallinta ja sijoitustoimintoomme vuorotteluvapaan sijaiseksi Hämeenlinnaan pääkonttorillemme

perintäneuvottelijaa / taloushallinnon osaajaa

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vakuutusyhtiön taloustoiminnoissa yhdessä talous-, tasehallinta- ja sijoitustoiminnon kanssa. Sijaisuus alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja kestää n. neljä kuukautta.

Pohjantähti panostaa henkilöstön hyvinvointiin monin tavoin ja vuorotteluvapaa on siihen yksi hyvä keino. Autathan meitä mahdollistamaan vuorotteluvapaan järjestelyt! Valinnassa huomioitavaa on vuorotteluvapaalaki, joka asettaa osaamisen lisäksi ehtoja valinnalle. Sijaiseksi voidaan palkata:

  • työtön työnhakija, joka on ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaiseksi palkattavan on oltava työttömänä työnhakijana välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.
  • alle 30-vuotias työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakija oleva, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuoksi taikka työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalain 2 luvun 10 §:ssä tarkoitettuna päätoimisena opiskelijana

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta joistakin seuraavista taloushallinnon ja / tai perinnän tehtävistä (kirjanpito tai kirjanpidon avustavat tehtävät, maksuliikenteen hoito, maksuvalvonta tai perintä).
  • hyvää tietoteknistä osaamista
  • yhteistyökykyä

Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: meillä ihminen kohdataan ihmisenä, meillä joustetaan. Meillä tehdään yhteistyötä ja pidetään hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laajan työterveyshuollon sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Pääkonttorimme on Hämeenlinnassa, mutta tehtävää voi hoitaa myös Tampereen toimipisteestämme käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Partanen, sähköpostilla jani.partanen@pohjantahti.fi tai puhelimitse numerosta 044 020 2220.

Aloitamme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ja cv:n tämän linkin kautta pian, mutta viimeistään 31.7.2021.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme tästä uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.