Haemme nyt Lakipalvelut -yksikköön vakuutusalan osaavaa juristia

mies ja nainen kirjoittavat post it lappuihin toimistossa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä käden jälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt Lakipalvelut -yksikköön vakuutusalan osaavaa

JURISTIA

vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää juridista osaamistasi tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Vastuualueellesi kuuluisivat laajasti erilaiset vakuuttamiseen ja korvaamiseen liittyvät juridiset tehtävät mukaan lukien sopimusten ja vakuutusehtojen laadinta sekä vaativimpien asioiden hoito sisältäen myös vähäisesti oikeudenkäyntien hoitamista. Vakuutusalan osaajana pääset edelleen kehittämään itseäsi monipuolisissa, vastuullisissa tehtävissä. Pääset myös työskentelemään laajasti eri liiketoimintojen kanssa auttaen heitä uudistumaan ja menestymään.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja odotammekin sinulta ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työhön. Et suinkaan ole yksin – kollegoinasi on seitsemän hengen osaava ammattilaisjoukko, joka tukee sinua onnistumaan. Annat osaamisesi loistaa: ohjeistaminen ja kouluttaminen sekä projekteissa työskentely kuuluvat myös työnkuvaasi.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta finanssialalta vastaavista juridisista tehtävistä
  • vankkaa juridista osaamista
  • oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • sopimusoikeuden, kuluttajansuojan ja vakuutuslainsäädännön tuntemusta
  • digitalisaatioon perehtyneisyys katsotaan sinulle eduksi
  • rohkeutta ja kykyä kantaa vastuuta työsi tuloksesta.

Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: meillä ihminen kohdataan ihmisenä, meillä joustetaan. Meillä tehdään yhteistyötä ja pidetään hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laajan työterveyshuollon sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Tiimimme kokoontuu Hämeenlinnassa, mutta voimme keskustella mahdollisuudesta työskennellä myös muulla paikkakunnalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhtiön lakimies Krista Rantala, sähköpostitse krista.rantala@pohjantahti.fi tai puhelimitse numerosta 045 77314 806. Parhaiten tavoitat Kristan aamuisin klo 8 tai iltapäivisin klo 16 jälkeen.

Aloitamme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi tällä lomakkeella pian, mutta viimeistään 1.3.2021. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen tästä.