Etsimme henkilövahinkoihin erikoistunutta lakimiestä

naiset keskustelevat paperit kädessä

Oletko sinä etsimämme henkilövahinkoihin perehtynyt lakimies? Haluaisitko käyttää osaamistasi myös muissa lakiasioissa? Tule meille, ihmisen kokoiseen vakuutusyhtiöön, jossa roolisi on suuressa arvossa asiakkaidemme erinomaisen kokemuksen tuottamisessa! 

Nyt etsimme henkilövahinkoihin erikoistunutta

lakimiestä

lakipalveluiden yksikköön. Tehtävänkuvaan kuuluu erityisesti lakisääteisten vakuutuksien henkilövahinkojen hoitoa muutoksenhakuvaiheessa. Lisäksi tehtävään kuuluu yhtiön sisäistä neuvontaa ja koulutusta. Kokemuksesi, kiinnostuksesi ja ajankäytön puitteissa tehtävään voi kuulua myös erilaisia vakuuttamiseen ja korvaamiseen liittyviä lakiasioita sekä projekteissa avustamista. Myös oikeudenkäyntien hoitaminen voi kuulua työtehtäviisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että tunnistat lain vaatimukset ja osaat soveltaa juridista asiantuntemustasi vaativissakin vahinkoasioissa.

Odotamme sinulta

  • aktiivista ja tehokasta työotetta sekä tulosorientaatiota – vastaat itsenäisesti vastuullasi olevista toimeksiannoista
  • osaamista ja työkokemusta henkilövahinkojen ja lakiasioiden hoidosta
  • oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä hoitaa vahinkoasioita myös ruotsin kielellä
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä ja tuloksekasta työotetta

Lisäksi eduksi on, mikäli sinulla on vakuutusalan kokemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Kanssamme pääset kehittämään uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Itsenäisestä tehtävästä huolimatta tukenasi on tiimi juridiikan osaajia, jossa sparrausta saa ja annetaan. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon. Kattaviin henkilöstöetuihimme kuuluu mm. aamiainen jokaisena aamuna Hämeenlinnan toimistolla, virke-edut ja lomamökkejä sekä laaja työterveyshuolto. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Lakipalvelut -yksikkö ja korvausosastomme kokoontuu säännöllisesti Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Rantala, sähköpostitse krista.rantala@pohjantahti.fi tai puhelimitse puh. 045 7731 4806.

Lähetäthän hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi tällä lomakkeella viimeistään 25.9.2020. Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.