Lahjoitamme 10 000 euroa lapsille ja nuorille – ehdota sopivaa kohdetta!

”Korona-ajan laskusta tulee suuri ja sitä maksetaan pitkään”, sanoo vakuutusyhtiö Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen. Yhtiö lahjoittaa 10 000 euroa lasten ja nuorten eriarvoistumisen ehkäisemiseen.

Tyttö katsoo ikkunasta ulos

Jo lähes vuoden kestänyt koronapandemia on ollut vaikeaa aikaa erityisesti lapsille ja nuorille. Harrastusten rajoittaminen ja toisen asteen opintojen etäopetus ovat lisänneet nuorten eriarvoistumista ja syrjäytymistä, uskoo Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen.

”Osa lapsista ja nuorista uhkaa jäädä koulunkäynnissä pahasti jälkeen, ja harrastusten rajoittamisen myötä nuorille elintärkeät sosiaaliset suhteet kärsivät. Korona-ajan laskusta tulee suuri ja sitä maksetaan pitkään”, Kiiliäinen sanoo.

Vakuutusyhtiö Pohjantähti lahjoittaa nyt 10 000 euroa lasten ja nuorten syrjäytymisen vastaiseen työhön. Sopivaa lahjoituskohdetta voi ehdottaa täällä 31.3.2021 mennessä.

”Kaikki ne toimet, joilla voimme juuri nyt helpottaa lasten ja nuorten tilannetta, pienentävät tulevaisuudessa maksuun tulevaa lisälaskua”, Kiiliäinen sanoo.

Pohjantähti valitsee lahjoituskohteen huhtikuun 2021 aikana. Lahjoituksen saajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja tieto lahjoituksen saajasta julkaistaan Pohjantähden verkkosivuilla ja somekanavissa.

Lähetä lahjoitushakemus