Korvausneuvojaksi irtaimistovahinkoihin

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Tarjolla on kaksi monipuolista ja mielenkiintoista vakituista korvausneuvojan tehtävää Hämeenlinnan tai Tampereelle.

Työssä vastaat irtaimistovahinkojen käsittelystä ja opastat asiakkaita vahinkoon liittyvissä kysymyksissä puhelimessa sekä digitaalisesti. Työpäiväsi siis täyttyvät asiakkaiden palvelusta ja korvauspäätösten tekemisestä.

Odotamme sinulta

  • Palveluhenkisyyttä
  • Tiimihenkisyyttä
  • Näppäriä it-taitoja
  • Hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa
  • Englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi
  • Ihmisen kokoista asennetta

Tarjoamme sinulle tueksesi valmentavan esimiehen ja tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut mukaan lukien laajan työterveyshuollon, hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 14.6.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö