Etsimme korvausneuvojaa

naiset keskustelevat paperit kädessä

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä?

Etsimme juuri sinua korvaustiimimme joko Hämeenlinnaan tai Tampereelle! Meillä on avoinna monipuolinen ja mielenkiintoinen korvausneuvojan tehtävä määräajaksi 31.8.2022 asti.

Työtehtävämme sisältää vapaaehtoisten henkilövahinkojen korvauskäsittelyä, ja keskitytkin erityisesti sairauskuluhakemuksiin huolehtien asiakkaistamme sekä puhelimessa että muissa palvelukanavissamme.

Odotamme sinulta ketteryyttä, asiakaslähtöisyyttä sekä iloista ja avointa asennetta. Olet rohkea päätöksentekijä, jolla on hyvät oman työn organisointitaidot. Viestit taitavasti ja ystävällisesti asiakkaille.

Opintosi voivat olla esimerkiksi kaupalliselta tai terveydenhoitoalalta. Myös aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä auttaa työtehtävän hoitamisessa.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut mukaan lukien laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden paikkariippumattomaan työskentelyyn ja työajan joustoihin. Vaikka työskentelypaikkakunta olisi Hämeenlinna tai Tampere, meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet etätöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa korvauspäällikkö Anna Tie, p. 044 5280178.

Haethan tehtävää tämän linkin kautta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 30.9.2021. Aloitamme haastatteluja mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Työt voit aloittaa heti, kun se vain on mahdollista.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Odotamme sinua jo innolla 🙂

Ai, mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.