Korvausneuvojaksi kiinteistövahinkoihin

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan tai Tampereelle korvausneuvojaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin kiinteistövahinkojen parissa.

Sinun roolisi on vastata kiinteistövahinkojen kokonaisvaltaisesta käsittelyssä sekä opastaa asiakkaita monikanavaisesti vahinkoihin liittyvissä kysymyksissä. Työpäiväsi täyttyvät asiakkaiden palvelusta ja korvauspäätösten tekemisestä. Panostasi tarvitaan myös korvaustoimintamme kehittämisessä.

Odotamme sinulta positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, tavoitteellista otetta tekemiseen ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Pidämme erityisesti arvossa vuorovaikutustaitoja sekä suullisessa että kirjallisessa ilmaisussa. Rakennustekninen osaaminen ja/tai aiempi kokemus vahinkokäsittelystä olisi myös erinomainen lisä.

Tarjoamme sinulle tueksi valmentaman esihenkilön sekä tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken. Satsaamme myös osaamisesi kehittämiseen.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö