Etsimme kahta korvausneuvojaa henkilövahinkoihin

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle?

Etsimme nyt kahta korvausneuvojaa pääkonttorillemme Hämeenlinnaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin, toinen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja toinen määräajaksi 30.9.2022 asti!

Työtehtävät sisältävät ensisijaisesti työssä sattuneiden henkilövahinkojen kokonaisvaltaista korvauskäsittelyä eri palvelukanavissa.

Sinulta löytyy halu auttaa ja palvella asiakkaitamme vahingon sattuessa, kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä ja työskennellä tavoitteellisesti.  Osaat myös ilmaista itseäsi ymmärrettävästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Ymmärrys niin  lääketieteellisistä ja oikeudellisista asioista on tässä tehtävässä erinomainen lisätaito.

Tehtävien taustaosaamiseksi soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallinen tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto tai muu vastaava pätevyys. Aikaisempi kokemus korvausten hoidosta ja etenkin työtapaturmavahinkojen ja ammattitautien korvauskäsittelystä on plussaa.

Tarjoamme tueksi valmentavan esimiehen sekä tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Odotamme sinua jo innolla!

Haethan tehtävää saman tien tämän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 24.10.2021, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos jäit vielä harkitsemaan, korvausasiantuntijamme Paula Kuusela, p. 020 763 4149, tai korvauspäällikkömme Elisa Mattila, p. 020 763 4090, kertovat mielellään lisää tehtävästä. Tavoitat heidät parhaiten 12.10. klo 12-14 sekä 19.10 klo 9-11.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. Tutustu tästä tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.
#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö