Korvausneuvojaksi eläinvahinkoihin

Työntekijät pitävät palaveria pöydän ääressä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt korvausneuvojaa eläinvahinkoihin perhevapaasijaisuuden ajaksi 25.4. – 31.12.2022 Hämeenlinnaan tai Tampereelle.

Sinun roolisi on eläinvahinkojen korvauskäsittely ja asiakkaiden opastaminen vahinkoihin liittyvissä asioissa puhelimitse ja digitaalisesti. Työpäiväsi siis täyttyvät asiakkaiden palvelusta ja korvauspäätösten tekemisestä.

Odotamme sinulta erityisesti vuorovaikutustaitoja sekä suullisessa että kirjallisessa ilmaisussa. Aiempi kokemus vahinkokäsittelystä olisi myös erinomainen lisä.

Tarjoamme sinulle tueksesi valmentavan esimiehen ja tosi mukavan tiimin. Satsaamme myös osaamisesi kehittämiseen. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö