Tule korvausneuvojaksi ajoneuvovahinkoihin

mies ja nainen keskustelevat keittiössä

Innostutko asiakaspalvelusta, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Olet rohkea ja itsenäinen päätöksentekijä. Jos tunnistat nämä ominaisuudet itsessäsi, voit olla etsimämme henkilö! Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen, vakituinen korvausneuvojan tehtävä Tampereella tai Hämeenlinnassa.

Tehtävään kuuluu liikenne- ja vapaaehtoisten ajoneuvovahinkojen korvauspäätösten tekeminen voimassa olevien ehtojen ja lainsäädännön mukaan. Lisäksi asiakkaiden opastaminen vahinkoon liittyvissä asioissa puhelimitse ja digitaalisesti.

Työpäiväsi siis täyttyvät asiakkaiden palvelusta ja korvauspäätösten tekemisestä.

Pidämme erityisessä arvossa vuorovaikutustaitojasi sekä suullisessa että kirjallisessa ilmaisussa. Aiempi kokemus vahinkokäsittelystä olisi myös erinomainen lisä. Tarjoamme tueksesi valmentavan esimiehen ja tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Jos jäit vielä harkitsemaan, korvauspäällikkö Heidi Viitanen kertoo mielellään lisää tehtävästä. Heidin tavoitat puhelimitse, p.  040 610 4758, tiistaina 21.9. klo 14-16, perjantaina 24.9. klo 9-10, maanantaina 4.10. klo 13-15 ja tiistaina 5.10. klo 15-16.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian tällä lomakkeella – kuitenkin viimeistään 8.10.2021. Työt saat aloittaa heti, kun se vain on mahdollista.

Odotamme sinua jo innolla!

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. #ihmisenkokoinenvakuutusyhtio. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.