Korvausneuvojaksi ajoneuvovahinkoihin

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sykiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme

korvausneuvoja ajoneuvovahinkoihin.

Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen vakituinen korvausneuvojan tehtävä. Toimipaikkana Tampere tai Hämeenlinna.

Odotamme sinulta

  • asiakaspalvelukokemusta
  • tiimihenkisyyttä
  • sujuvia it-taitoja
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa
  • englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi
  • ihmisen kokoista asenneta

Tarjoamme sinulle tueksesi valmentavan esimiehen ja tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet. Tutusta korvauspalveluissa työskentelevän Sallan tarinaan.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut mukaan lukien laajan työterveyshuollon, hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 20.8.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö