Haemme korvausneuvojaa vastuu- ja oikeusturvavahinkoihin

Pohjantähti korvausneuvoja rekry

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen korvausneuvojaa Hämeenlinnaan tai Tampereelle monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin vastuu- ja oikeusturvavahinkojen parissa!

Työtehtävät sisältävät ensisijaisesti

  • sekä yksityishenkilöiden että yritysten vastuu- ja oikeusturvavahinkojen kokonaisvaltaista käsittelyä

Pidämme erityisessä arvossa tavoitteellista tekemistä, päätöksentekokykyä sekä niin kirjallisia kuin suullisiakin vuorovaikutustaitoja. Osaaminen vahingonkorvauksista olisi erinomainen lisä.

Tehtävien taustaosaamiseksi soveltuu hyvin esimerkiksi oikeudellinen, kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto tai muu vastaava pätevyys. Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä on plussaa.

Tarjoamme tueksi valmentavan esimiehen sekä tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Odotamme sinua jo innolla!

Laitathan hakemuksesi ja cv:si  saman tien tämän lomakkeen kautta, kuitenkin viimeistään 7.1.2022, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jäit vielä harkitsemaan, korvauspäällikkö Mari Viiman, p. 020 763 4123 kertoo mielellään lisää tehtävästä. Parhaiten hänet tavoittaa 22.12. ja 4.1. klo 14 – 16.

Säilytämme hakemuksia 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. Tutustu tästä tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.
#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö