Etsimme korvausneuvojaa henkilökorvauksiin

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen korvausneuvojaa Hämeenlinnaan tai Tampereelle monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin henkilövahinkojen parissa!

Työtehtävät sisältävät ensisijaisesti

  • liikenteessä loukkaantuneiden henkilöiden vahinkoasioiden kokonaisvaltaista käsittelyä

Pidämme erityisessä arvossa tavoitteellista tekemistä, päätöksentekokykyä sekä niin kirjallisia kuin suullisiakin vuorovaikutustaitoja. Osaaminen lääketieteellisistä ja oikeudellisista asioista olisi myös erinomainen lisä.

Tehtävien taustaosaamiseksi soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallinen tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto tai muu vastaava pätevyys. Aikaisempi kokemus korvausten hoidosta ja etenkin liikenteen henkilövahinkojen korvauskäsittelystä on plussaa.

Tarjoamme tueksi valmentavan esimiehen sekä tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Odotamme sinua jo innolla!

Laitathan hakemuksesi ja cv:si  saman tien tämän lomakkeen kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2021, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti tiimimme sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jäit vielä harkitsemaan, korvausasiantuntija Katariina Pakkala, p. 020 763 4258 tai korvauspäällikkö Elisa Mattila, p. 020 763 4090 kertovat mielellään lisää tehtävästä. Parhaiten heidät tavoittaa 15.11. klo 14-16 sekä 17.11. klo 9-10.

Säilytämme hakemuksia 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. Tutustu tästä tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.
#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö