Etsimme vakituista sekä määräaikaista korvauskäsittelijää Hämeenlinnaan

naiset keskustelevat paperit kädessä

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisen ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle?

Etsimme nyt kahta korvauskäsittelijää pääkonttorillemme Hämeenlinnaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin!

Työtehtävät sisältävät

  • kokonaisvaltaista henkilökorvausten käsittelyä työtapaturmien ja ammattitautien parissa (vakituinen tehtävä)
  • liikenteessä sattuneiden henkilövahinkojen käsittelyä (määräaikainen tehtävä 31.5.2021 asti).

Pidämme erityisessä arvossa vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisessa että suullisessa ilmaisussa. Osaaminen lääketieteellisistä ja oikeudellisista asioista olisi myös erinomainen lisä.

Tehtävien taustaosaamiseksi soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallinen tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto tai muu vastaava pätevyys. Aikaisempi kokemus korvausten hoidosta ja etenkin työtapaturmavahinkojen ja ammattitautien korvauskäsittelystä on plussaa.

Tarjoamme tueksi valmentavan esimiehen sekä tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Odotamme sinua jo innolla!

Haethan tehtäviä saman tien tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 26.8.2020. 

Jos jäit vielä harkitsemaan, palveluesimiehemme Anna Tie, p. 020 763 4842 tai palvelujohtajamme Elisa Mattila, p. 020 763 4090 kertovat mielellään lisää tehtävistä.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.