Haemme henkilövahinkojen korvausasiantuntijaa

mies ja nainen kirjoittavat post it lappuihin toimistossa

Oletko sinä etsimämme asiantuntija lakisääteisen henkilövakuuttamisen vahinkojen ratkaisun saralla? Mitä jos aloittaisit syksyn uusilla haasteilla?  

Haemme henkilövahinkojen

korvausasiantuntijaa

 asiantuntijapalvelut – tiimiin Korvauspalvelut yksikköön. Henkilövahinkojen korvausasiantuntija toimii asiantuntijana vahinkoasioiden vaativissa selvitystöissä ja tuottaa ratkaisuehdotuksia. Keskeisiin tehtäviin kuuluu muutoksenhakujen käsittely ja vastineiden antaminen muutoksenhakuelimille sekä korvauskäsittelijöiden tukeminen neuvomalla ja ohjaamalla. Asiantuntija laati ja ylläpitää ohjeita sekä kouluttaa ja tiedottaa oman vastuualueensa asioista. Hän vastaa korvauslinjasta, korvaustoiminnan laadun seurannasta ja raportoinnista vastuualueellaan. Tehtävä sisältää myös kouluttamista, tiedottamista ja tilastojen tuottamista. Asiantuntija osallistuu käsittelytehtäviin ja kehitysprojekteihin eri rooleissa.

Odotamme sinulta 

  • vastuullista, itsenäistä ja kokonaisvaltaista työskentelytapaa
  • vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta lakisääteisistä henkilökorvauksista. Tehtävässä on tunnettava ja osattava soveltaa alaa säätelevää lainsäädäntöä.
  • lääketieteellisten termien hallintaa ja kykyä lääketieteellisten syy-seuraus-suhteiden arviointiin
  • kykyä aktiiviseen tiedonhankintaan ja ammattitaidon ylläpitämiseen
  • hyviä suomen kielen viestintätaitoja kirjallisesti ja suullisesti. Eduksi on, mikäli asiakkaiden palvelu taittuu myös ruotsin- ja englannin kielellä

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä
  • Mutkattoman ja lämpimän työyhteisön matalahierarkisessa, ihmisen kokoisessa yhtiössä: meillä jokaisella tekijällä on avainrooli asiakaskokemuksen tuottamisessa, meillä voi ja saa vaikuttaa!
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. aamiaisen jokaisena aamuna Hämeeenlinnan toimistolla, erinomaiset työaikajoustot, virike-edut ja työterveyshuollon palvelut
  • Rakennamme paikkariippumatonta Pohjantähteä – asiakaan etu ja tehtäväsi luonne määrittelevät pitkälti tehtävän paikkasidonnaisuutta. Tämän tehtävän hoito vaatii läsnäoloa Hämeenlinnassa osan viikkoa; osan viikosta voit tehdä lähitoimistolta, kotoa käsin tai laiturin nokasta – mikä ikinä käsillä olevaa tehtävää tukeekaan.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Mari Viimanilta, p. 040 455 2750.

Haethan tehtävää pian tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Haku päättyy 25.9.2020.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan.

 

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.