Kesätyöhaku on nyt käynnissä

Haemme nyt vakuutusalan työmahdollisuuksista innostuneita

Kesätyöntekijöitä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Tarjoamme kesällä 2023 lähes kahdellekymmenelle 18 vuotta täyttäneelle kesätyöntekijälle mielenkiintoisia ja vaihtelevia vakuutusalan tehtäviä. Tarjoamme kesätyöpaikkoja sijoittuen eri toimintoihimme Tampereella ja/tai Hämeenlinnassa.

 • Korvausneuvojia korvauspalveluun 11 paikkaa. Aloitus huhtikuun alussa
  • vastaat vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtäviä on avoinna eri vahinkolajeissa ajoneuvokorvauksissa, irtaimisto- ja eläinkorvauksissa, vapaaehtoisissa henkilökorvauksissa sekä omaisuuden ja toiminnan korvauksissa. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistotyöaikaan. Puhelinpalvelumme on avoinna klo 9-16.
 • Asiakaspalvelijoita asiakaspalveluun 6 paikkaa. Aloitus huhtikuun alussa
  • henkilöasiakkaiden palvelukeskuksessa varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen kohtaamalla asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Asiakkaat ottavat yhteyttä esimerkiksi laskutukseen liittyvissä asioissa tai kysyäkseen neuvoja vakuutusturvaansa liittyen. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistotyöaikaan. Puhelinpalvelumme on avoinna klo 9-16.
 • Taloushallinnon assistentti 1 paikka. Aloitus toukokuun alussa
  • työskentelet talous- ja tasehallinnan tiimissä taloushallinnon avustavissa tehtävissä kuten tiliotekäsittely ja kirjanpitosiirtojen tekeminen, osto- ja myyntilaskutuksen käsittely ja sisäinen asiakaspalvelu laskutusasioihin liittyen. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistotyöaikaan.
 • Avustava juristi 1 paikka. Aloitus toukokuun alussa
  • työskentelet lakipalveluiden tiimissä monipuolisissa tehtävissä mm. kommentoiden sopimuksia, neuvoen perusjuridiikkaa koskevissa kysymyksissä sekä avustaen haastavissa korvaus- ja vakuutusasioissa. Olet oikeustieteen loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on jo varmuutta ja osaamista itsenäiseen työskentelyyn juridiikan parissa. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistotyöaikaan. Perehdytysjakso Hämeenlinnassa, tämän jälkeen voit työskennellä joustavasti mistä päin Suomea tahansa.

Hakulomakkeella sinun tulee valita yllä olevista paikoista yksi, josta olet eniten kiinnostunut. Otamme hakemuksesi kuitenkin huomioon kaikissa tehtävissä.

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja sijoittuvat tehtävästä riippuen ajanjaksolle 1.4 – 30.9.2023.

Odotamme sinulta tietoteknisiä perustaitojataitoja ja kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja suhtaudut myönteisesti erilaisten, joskus haastavienkin tilanteiden ratkomiseen sekä osaat toimia oma-aloitteisesti. Olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittymään työssäsi. Ihmisen kokoisella asenteella pärjäät pitkälle, eikä kokemus vakuutusalalta ole edellytyksenä. Eduksesi on soveltuvan tutkinnon suorittaminen ja kokemus esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä. Edellytämme suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua vakuutusalan työtehtäviin ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Aiempina vuosina osalle kesätyöntekijöistämme olemme pystyneet tarjoamaan mahdollisuuden jatkaa työskentelyä myös syksyn tullen esimerkiksi opintojen ohella. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen vakuutusalaan ja toimintamalleihimme. Lue tästä lisää siitä, miten perehdytys Pohjantähdessä toteutetaan.

Tehtäviin valittavien luottotiedot tarkastetaan. Asiakaspalvelussa työskenteleviltä sekä avustavalta juristilta edellytetään lisäksi vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä.

Lisätietoja sinulla on mahdollisuus saada sähköpostitse ottamalla yhteyttä alla oleviin henkilöihin sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse.

 • Korvauspäällikkö Heidi Viitanen, 040 610 4758
 • Palvelukeskuksen palvelupäällikkö Jenni Sukki, 040 719 8935
 • Talous- ja tasehallinnan palvelujohtaja Joonas Sallinen, 050 414 7056
 • Lakiasiainpäällikkö Marianna Helén, 050 338 6584

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.02.2023 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo. Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana ryhmähaastattelutilaisuuksina. Haastattelupäivät ovat Tampereella 31.1 ja 7.3 sekä Hämeenlinnassa 7.2 ja 14.3. Tilaisuudet järjestetään klo 13-15.30 välisenä aikana. Avustavan juristin tehtävään järjestetään erilliset haastattelut sopimalla ajankohdista hakijoiden kanssa.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö