Kehityspäällikkö korvauspalveluihin

Lähde mukaan kehittämään yhtä ydinliiketoiminta-aluettamme, korvauspalvelua, ja näe kättesi jälki osana Pohjantähden menestystarinaa!

Haemme nyt kehityspäällikköä vakituiseen tehtävään Tampereelle tai Hämeenlinnaan.

Kehityspäällikkönä vastaat korvausliiketoiminnan kehittämisestä sisältäen projekti- ja pienkehittämisen. Johdat korvausliiketoiminnan projektipäällikkönä vaativaa hankekokonaisuutta uuden korvausjärjestelmän uudistushankkeessa. Hankekokonaisuus sisältää useita projekteja. Vastaat hankkeen ja projektien tavoitteiden mukaisesta läpiviennistä. Vastuullasi on myös asiakaskokemuksen ja tehokkuuden parantaminen Leanin keinoin. Kehityspäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten sinun tulee verkostoitua helposti ja toimia luontevasti osana erilaisia tiimejä. Kehityspäällikkö voi toimia myös esihenkilönä kehitysasiantuntijoille. Kehityspäällikkö on korvauspalveluiden johtotiimin jäsen.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö