Haemme kehitysasiantuntijaa

Työntekijät pitävät palaveria pöydän ääressä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt kehitysasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 25.4.2022 – 30.4.2023 Tampereelle tai Hämeenlinnaan.

Sinun roolisi on toimia asiakaskokemuksen ja sähköisen asioinnin kehittämisen parissa. Meillä on meneillään ja käynnistymässä mielenkiintoisia projekteja, joihin pääset osallistumaan projektiryhmän jäsenenä.

Odotamme sinulta tahtoa ja intohimoa ongelmanratkaisuun sekä selkeitä viestintätaitoja. Näytöt Leanin mukaisesti toteutetuista prosessi- ja toimintamallimuutoksista on erinomainen lisä.

Tarjoamme sinulle tueksi tosi mukavan tiimin ja valmentavan esihenkilön. Satsaamme myös osaamisesi kehittämiseen. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö