Haemme nyt IT-palvelujohtajaa

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä käden jälkesi menestystarinaamme:

Haemme nyt uusien palveluiden kehittämisestä ja tietoturvallisuudesta innostuvaa

IT-palvelujohtajaa

johtamaan Pohjantähden IT:n jatkuvia palveluita.

Pohjantähdessä on käynnissä laaja, monivuotinen IT-uudistus, jossa modernisoimme yhtiömme perusjärjestelmät, kanavatoteutukset, kommunikaatioratkaisut ja käyttäjien työkalut. Etsimme nyt joukkoomme IT-palvelujohtajaa, joka löytää innostuksensa palveluiden jatkuvasta kehittämisestä, parhaiden käytäntöjen mukaisten IT-ratkaisujen käyttöönotoista, tietoturvallisuudesta sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

IT-palvelujohtajana vastaat Pohjantähden IT:n jatkuvista palveluista, joihin sisältyvät mm. sovellushallinta, infran ylläpito ja hallinta, käyttäjätukipalvelut sekä tietoturvallisuuden ja jatkuvuudenhallinnan ratkaisut. Toimit IT:n jatkuvien palveluiden osaston esimiehenä ja vastaat Pohjantähden IT-palvelutuotannon kumppanuuksista ja sopimuksista. Olet Tietohallinnon johtotiimin jäsen ja edustat omaa vastuualuettasi mm. projektien ja palveluiden ohjausryhmissä.

Tehtävässäsi tarvitset vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palvelujohtamisesta sekä intohimoa IT-palveluiden kehittämiseen. Sinulla on näkemystä ja osaamista liiketoimintakriittisten sovellusten tuotantotoiminnan, tietoturvallisuuden ja palvelulaadun varmistamisesta. Olet kokenut palveluhankinnassa ja sinulla on sekä näkemystä että teknologiaosaamista tulevaisuuden ratkaisuista erityisesti pilvipalveluiden ja tietoturvallisuuden osa-alueelta. Olet aiemmissa tehtävissä koestanut näkemyksiäsi ja pystyt analysoimaan onnistuneita ja mahdollisesti epäonnistuneita ratkaisuja. Vastaat oman vastuualueesi palvelun ja menetelmien kehittämisestä ja johdat joukkuettasi rakentamaan tulevaisuudenkestävän palvelukokonaisuuden, joka on sekä skaalautuva, turvallinen että joustava.

Odotamme, että

  • pidät valmentavasta esimiestyöstä ja olet nähnyt sen eri puolet useamman esimiesvuoden aikana.
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä valmiutta ja halukkuutta tiiviiseen yhteistyöhön liiketoiminnan sekä muiden sidosryhmien kanssa.
  • sinulla on vankkaa kokemusta IT-palveluiden ja tietoturvallisuuden johtamisesta.
  • sinulla on vahva halu kehittää omaa ja yksikkösi osaamista.
  • olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, etkä epäröi tarttua selvittämistä vaativiin tilanteisiin.
  • työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden paikkariippumattomaan työskentelyyn sekä työajan joustoihin. Suurin osa IT:stä työskentelee ainakin osan ajasta pääkonttorillamme ja kun kokoonnumme yhteen, tapahtuu se tyypillisimmin Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintojohtaja Elina Kotilainen 15.4. klo 8 – 9 ja 21.4. klo 14 – 16. Elinan tavoitat numerosta 020 763 4201.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen tällä lomakkeella viimeistään 2.5.2021. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?
Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.