Haemme nyt IT-järjestelmäasiantuntijaa

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt uusien palveluiden kehittämisestä innostuvaa, kokenutta

IBM iSeries järjestelmäasiantuntijaa (iSeries System Specialist) 

Kehitämme ja ylläpidämme Pohjantähdessä monimuotoista teknistä ympäristöä vastaamaan asiakkaidemme ja käyttäjiemme nykyisiä, sekä tulevia tarpeita. Vastaamme pääsääntöisesti itse sovelluspalveluista ja ostamme infra- ja tietoliikennepalveluita laajasti yhteistyökumppaneiltamme. Keskeisimpien infra-ympäristöjemme osaamisen olemme kuitenkin säilyttäneet myös itsellämme. Haemme nyt joukkoomme kokenutta IBM iSeries asiantuntijaa työskentelemään tämän kriittisen ympäristön jatkuvien palveluiden parissa.

Sinulla on monipuolista osaamista ja kokemusta iSeries ympäristöistä, mielellään pääkäyttäjän roolissa. Tunnet hyvin i5/OS käyttöjärjestelmän sen päivitysten valmistelun, varmuuskopioiden hallinnan ja ongelmanratkaisujen osalta. Lisäksi sinulla on DB2 osaamista. Työssäsi eduksi on kokemus myös seuraavista: WebSphere MQ, WAS, HMC konsoli, Qshell, Robot Schedule, CL- ja RPG ohjelmointi. Kokemus muista palvelinkäyttöjärjestelmistä voi vaikuttaa myös lopulliseen toimenkuvaasi.

Työtehtävissäsi hallinnoit käytössämme olevia eri iSeries ympäristöjä. Työhösi kuuluu ympäristöjen tilan seuranta, säännölliset rutiinitoimenpiteet ja ympäristön elinkaareen liittyvät toimenpiteet, kuten päivitysten hallinta. Toteutat erikseen sovitusti ympäristöön liittyviä toimenpiteitä myös iltaisin ja viikonloppuna, sekä osallistut roolissasi valvontaringin toimintaan. Tehtävässäsi teet myös käytännön ongelmanselvitystä ja johdat häiriönhallintaa prosessiemme mukaisesti.

Osana palveluiden elinkaaren hallintaa teet mm. erilaisten uusien teknologioiden läpikäyntiä ja arviointia sekä roadmap-suunnittelua. Osallistut projekteihin ja sovitusti johdat oman vastuualueesi projekteja. Tukenasi sinulla on mm. osaavat ja ammattitaitoiset IT-palveluomistajat, IT-tuoteomistajat ja arkkitehdit sekä kumppaniverkostomme.

Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä, omalla vastuulla olevien palveluiden vastuunkantoa ja itsenäistä työskentelyotetta tiimityötä unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä toimia luontevasti yhteistyössä sekä kumppaniemme että yrityksen muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa. Olet valmis oppimaan niin uutta kuin vanhaa, sekä muovaamaan työkuvasi oman näköiseksi laittamalla osaamisesi ja persoonasi peliin.

Meille kannattaa hakea, koska

 • tarjoamme merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Pääset hyödyntämäänosaamistasi laajasti ja kehittämään ja ylläpitämään palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
 • meillä on oma ICT-yksikkö, jossa on laajaa ja monipuolista osaamista ja kivat työkaverit.
 • yhtiössämme on vahva kehittymisen vaihe, joka antaa mahdollisuudet uusien ratkaisujensuunnittelulle ja toteutukselle. Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa.
 • meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää ja panostamme siihen monin tavoin.

Sinulta odotamme

 • vahvaa teknologiaosaamista iSeries ympäristöistä
 • kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota
 • kokemusta toimittajaohjauksesta
 • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
 • itsenäistä, vastuullista ja ratkaisulähtöistä työskentelyotetta
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja innokkuutta uuden oppimiseen
 • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden paikkariippumattomaan työskentelyyn sekä työajan joustoihin. Suurin osa IT:stä työskentelee ainakin osan ajasta pääkonttorillamme ja kun kokoonnumme yhteen, tapahtuu se tyypillisimmin Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä IT-palvelujohtaja Petteri Pulkkinen 29.9. klo 8:00-10:00 ja 12.10. klo 14:00 — 16:00. Petterin tavoitat numerosta 020 763 4352.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 22.10.2021. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.