Haemme IT-asiantuntijaa, Korvausjärjestelmät

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

IT-asiantuntija, Korvausjärjestelmät

Rakennamme yhdessä Pohjantähden tulevaisuuden ICT-ratkaisuja ja etsimme IT-kehitystiimiimme aktiivista ja innokasta IT-asiantuntijaa toimimaan korvausjärjestelmien teknisenä osaajana.

IT-kehitysosaston asiantuntijana vastaat Pohjantähden korvausjärjestelmien teknisistä kehitystoimenpiteistä. Olet mukana strategisesti tärkeissä kehitysprojekteissa, joissa kehität teknisiä suunnitelmia, tietokantaratkaisuja, integraatioita ja toteutuksia tiiviissä yhteistyössä IT-tuoteomistajan, ohjelmistosuunnittelijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Vaikka pääsääntöinen työtehtäväsi onkin korvausjärjestelmät, pääset toimimaan myös keskeisenä tekijänä muissa erikseen sovittavissa projekteissa ja sovelluksissa.

Käytännön työtehtäviisi kuuluu suunnitella, miten liiketoiminnan kehitystarpeet toteutetaan sovellusten tietokanta-arkkitehtuuriin sekä ohjata ohjelmistosuunnittelijoita laadukkaisiin toteutuksiin. Teet tekniset määrittelyt ja ylläpidät niitä, suunnittelet testitapauksia, suoritat järjestelmätestausta, suunnittelet järjestelmäintegraatioita sekä korvausjärjestelmäkokonaisuuden sisällä että muiden järjestelmien välillä ja toteutat muita vastuualueeseesi kuuluvia teknisiä toimenpiteitä (esimerkiksi tietokantapoiminnat sekä konfiguraatiot). Toimit myös tarpeen vaatiessa korvausjärjestelmien ylläpidon teknisenä tukihenkilönä. Tulevaisuudessa olet yksi avainhenkilöistä Pohjantähden korvausjärjestelmän uudistamisen projektissa.

Tukenasi sinulla on esim. osaavat ja ammattitaitoiset IT-tuoteomistajat, ohjelmistosuunnittelijat ja arkkitehdit sekä kumppaniverkostomme.

Meille kannattaa hakea, koska:

 • Tarjoamme merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti ja kehittämään ja ylläpitämään ratkaisuja, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
 • Meillä on oma ICT-yksikkö, jossa on laajaa ja monipuolista osaamista ja kivat työkaverit.
 • Yhtiössämme on vahva kehittymisen vaihe, joka antaa mahdollisuudet uusien ratkaisujen suunnittelulle ja toteutukselle. Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa.
 • Meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää ja panostamme siihen monin tavoin.

Olet hakemamme henkilö jos sinulla on:

 • Vahva tietokantaosaaminen (esimerkiksi erilaiset poiminnat ja konversiot) – tietokantaratkaisuna Pohjantähdellä on käytössä IBM DB2.
 • Kokemusta projektityöstä, testaamisesta ja niissä käytettävistä työkaluista (esim. JIRA, testityökalut).
 • Osaamista integraatioista ja siihen liittyvistä teknologioista (REST, JSON).
 • Osaamista esim. IBM iSeries tai Linux -ympäristöjen käyttämisestä.
 • Vakuutusalan tai muun finanssialan kokemusta.
 • Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja innostava liiketoimintalähtöinen asenne.
 • Soveltuva koulutus (esim. AMK-insinööri).
 • Eduksi tehtävässä on aikaisempi tausta ohjelmistosuunnittelusta (esim. Java, JavaScript) sekä kokemusta laajoista käyttöönotoista sekä teknisestä arkkitehtuurista.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden paikkariippumattomaan työskentelyyn sekä työajan joustoihin. Suurin osa IT:stä työskentelee ainakin osan ajasta pääkonttorillamme ja kun kokoonnumme yhteen, tapahtuu se tyypillisimmin Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä IT-kehitysjohtaja Jukka Grönroos. Jukan tavoitat numerosta 040 674 0990.

 • pe 3.12.2021 klo 14:30-16:00
 • ti 7.12.2021 klo 10:00-11:00
 • pe 10.12.2021 klo 12:00-13:00

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 17.12.2021. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.