Henkilövahinkojen korvauksissa on nyt jonoa

Loka-marraskuussa tehtyjä vahinkoilmoituksia on vielä jonossa

Olemme pahoillamme, meillä on nyt ruuhkaa henkilövahinkojen käsittelyssä. Pöpöjä on ollut syksyn aikana liikkeellä runsaasti ja meille on tullut ennakoitua suurempi määrä vahinkoilmoituksia lääkärikäynneistä. Jos olet tehnyt meille Oma Pohjantähdessä vahinkoilmoituksen loka–marraskuussa, saattaa se harmillisesti olla vielä käsittelemättä ja olemme siitä pahoillamme. Jaksathan odottaa vielä hetken, saat meiltä kyllä viestin, kun olemme käsitelleet hakemuksesi.

Uusia kuluja aiempaan sairauteen?

Jos olet vasta hakemassa korvausta lääkäri- tai lääkekuluista, kokeile ihmeessä uutta sairauskulujen vahinkoilmoitusta Oma Pohjantähdessä. Uudella lomakkeella voit hakea korvausta uuteen sairastumiseen liittyen tai aiemmin ilmoitettuun sairauteen. Löydät vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähdestä kohdasta Vahingot / Henkilö / Sairaus. Lisää tietoa sairausvahingosta ilmoittamiseen löytyy täältä.

Henkilökorvausten puhelinpalvelu suljettu joulukuun kolmena torstaina

Ruuhkaa purkaaksemme suljemme vapaaehtoisten henkilövakuutusten korvauspalvelun puhelinlangat kolmena peräkkäisenä torstaina 1.12, 8.12. ja 15.12. Muina joulukuun arkipäivinä henkilövakuutusten korvauspalvelu palvelee klo 12–16.