Haemme vakuutusmyyjää Lahden seudulle

Haemme nyt myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä Lahden alueelle

vakuutusmyyjäksi

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Vakuutusmyyjänä toimit asiakkaidemme asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason vuoden aikana. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi).

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen pitkäjänteisesti
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen

Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Tarjoamme sinulle myös runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktointiin. Tukenasi myynnissä on alueellinen franchising-yrittäjä sekä vakuutusmyyjistä koostuva tiimi, jota on tarkoitus edelleen kasvattaa.

Tarjoamme sinulle motivoivan tehtävän kiinnostavien vakuutustuotteiden parissa. Saat meiltä myös työskentelyvälineet, jotta sinä voit keskittyä työhösi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme säännöllisesti koulutusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen.

Haethan tehtävään viimeistään 2.7.2023. Voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta tai ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä soittamalla, viestillä tai LinkedInissa.

Lisätietoja antaa mielellään franchise-yrittäjä Jaakko Turtiainen etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai 044 504 1790. Soitan sinulle takaisin, mikäli en ehdi heti vastata puheluusi.

Aloitamme keskustelut tehtävästä kiinnostuneiden kanssa jo hakuaikana. Haastatteluja toteutamme kesä-heinäkuun aikana. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviin valittavan tarkastetaan luottotiedot ja lisäksi edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö